Gratis spullen online vinden: hier kan het

Door: Stefanie Katzenbauer | 10 augustus 2020 06:05

How To

Of je nu een extra plantenpot nodig hebt, een tuinstoel of misschien wel tegels voor je terras. Op het internet zijn veel spullen die mensen gratis weggeven omdat ze er van af willen. Hou jij ervan om een goede deal te scoren en om iets een tweede leven te geven? Dan zijn dit de beste spullen om gratis spullen online te vinden.

Facebook marktplaats

Of je nu iets concreets nodig hebt of gewoon houdt van struinen: op de marktplaats van Facebook worden allerlei spullen gratis aangeboden. Als je naar de website van Facebook gaat, zie je links in het menu ‘Marketplace’ staan. Als je hierop klikt, word je automatisch naar de marktplaats van Facebook gestuurd. Hier kun je in het linker menu filters instellen om je zoekopdracht te verfijnen en kun je ook je locatie invoeren. Typ in de zoekbalk het woord ‘gratis’ en zien wat er allemaal voor moois wordt aangeboden!

gratis spullen online

Marktplaats

Het principe zoals hierboven beschreven werkt natuurlijk ook voor de Marktplaats site die we allemaal kennen. Ook hier kun je instellen in welke regio je wil zoeken. Vervolgens hoef je slechts het woord ‘gratis’ in de zoekbalk in te voeren en je krijgt een hele rits aan gratis spullen te zien.

Gratis online cursussen

Maar oude bankstellen, eetkamerstoelen of bureau’s zijn natuurlijk niet het enige dat online gratis wordt aangeboden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een laagdrempelige manier om iets nieuws te leren? Dan zijn er online ook genoeg gratis cursussen beschikbaar. Op de website van Soofos kun je bijvoorbeeld niet alleen betaalde cursussen volgen, maar zijn er dus ook gratis cursussen beschikbaar. Natuurlijk is YouTube ook altijd een goede bron om gratis iets nieuws te leren.

Wij bieden via Tech Academy ook gratis cursussen aan.

gratis spullen online

Sites voor gratis spullen

Er bestaan natuurlijk ook hele sites die ingericht zijn op het verdelen van gratis spullen. Op deze sites, zoals Gratis Af te Halen en Gratis Of te Halen, kun je ongeveer dezelfde spullen vinden als op de marktplaats van Facebook of de gewone Marktplaats. Maar zo heb je dus meer kans om dat ene item te vinden dat je zoekt!

Scoupy

Ben je op zoek naar een manier om je boodschappen (bijna) gratis te kunnen doen? Kijk dan eens naar Scoupy. Op deze website (of in de app) staan allerlei producten waarvoor een cashback of kortingsactie geldt. Wie het slim speelt kan hiermee dus behoorlijk wat geld besparen.

0 Reactie(s) op: Gratis spullen online vinden: hier kan het

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.