Hoe laat zijn de Olympische Spelen Nederlandse tijd?

Door: lub-snoek | 08 februari 2018 13:31

Nieuws

Komend weekend beginnen de Olympische Spelen in Pyeongchang, met op vrijdag de openingsceremonie. Door het tijdverschil zal het grootste deel van de Winterspelen plaatsvinden terwijl Nederland op één oor ligt, maar gelukkig zijn de schaatswedstrijden ’s avonds – waardoor wij het ’s middags kunnen kijken! De vraag is natuurlijk, hoe laat moet je de televisie aanzetten? En wanneer komen de Nederlandse schaatsers, shorttrackers, snowboarders en skeletonster in actie?

Wanneer zijn wij aan de beurt?

Onze collega's van Lifehacking hebben een handig kalender-bestand gemaakt, waarin je de wedstrijden kunt zien waar Nederlanders aan meedoen. Download hier het schema voor de Olympische Winterspelen 2018! Het is een .ics-bestand, dat je prima kunt importeren in Google Calendar, Outlook of de Agenda-applicatie voor macOS.

Na het importeren verschijnen de wedstrijden in je agenda op Nederlandse tijd. Per wedstrijd kun je zien wie er meedoet en aan de medaille-emoji kun je zien of er bij de desbetreffende wedstrijd een medaille wordt uitgedeeld. Veel schaatswedstrijden worden ’s avonds gereden, waardoor wij ze midden op de dag live kunnen volgen. Deel dit artikel met je vrienden die ook graag Nederland in actie willen zien op de Olympische Winterspelen!

1 Reactie(s) op: Hoe laat zijn de Olympische Spelen Nederlandse tijd?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 15 februari 2018 16:35 timmera
    Raar hoor, op 9 februari stel ik een vraag. Inmiddels is het de 16e, nog niets! Als ik een aankoop doe, dan wordt er binnen een dag gereageerd. Dan kan het blijkbaar wel. Wat een slechte service!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.