Houd Windows 10 veilig en up-to-date

Door: Mark Gamble | 15 april 2020 14:32

Nieuws

Werk je veel met Windows 10, dan is het belangrijk dat je het besturingssysteem en je geïnstalleerde programma's up-to-date houdt. Hoe je dat het best doet, leer je de gratis Tech Academy-cursus.

In Tech Academy - onze online trainingsomgeving - vind je tal van cursussen op het gebied van tech-gerelateerde onderwerpen. In onze nieuwste - en gratis - cursus leer je alles over wat je moet doen om het besturingssysteem, je drivers en je geïnstalleerde programma's veilig en bij de tijd te houden.

Spoedcursus

In de spoedcursus Windows 10 up-to-date laten we je zien wat er nodig is om Windows 10 bij de tijd te houden. We laten de verschillende instellingen zien, maar helpen je ook met het bijwerken van je drivers, ook van apparaten die niet meteen door Windows 10 worden herkend. En wil je al je softwareprogramma's in één klap bijwerken? Ook dat passeert de revue in deze spoedcursus. Meld je nu gratis aan bij Tech Academy en zorg ervoor dat jouw systeem weer helemaal bij de tijd is.

Start nu de gratis cursus 'Windows 10 up-to-date'.

1 Reactie(s) op: Houd Windows 10 veilig en up-to-date

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 19 april 2020 16:49 Kasander1
    Het aanmelden zelf is inderdaad gratis. Daarna vind je ruim voldoende betaalde cursussen. Dit artikel is dus een soort van lokkertje!!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.