Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

Door: Robbert Brus | 06 maart 2018 15:48

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Pagina 2
 3. Pagina 3

Een prachtig grote 4K-televisie met HDR voor een prikkie, de beste grafische kaarten voor de helft en de allernieuwste games voor discountprijzen. Wie iets meer onderzoek doet voor de aankoop kan gemakkelijk duizenden euro’s per jaar besparen op zijn gadgets, tech, games en nog veel meer. Met deze 25 tips vind je de beste plekken voor je dagelijkse deals, prijsfouten en goedkoopste onlineshops, zodat je flink kunt besparen op je aankopen.

1 Pepper

We zien je denken: is dat niet een datingsite? Dat klopt, als je tenminste naar Pepper.nl gaat. Vervang je de .nl-extensie voor .com, dan krijg minstens zo’n handige website om te scoren. Hier tref je alleen niet de man of vrouw van je dromen, maar de heetste koopjes! Op Pepper.com delen gebruikers aanbiedingen, prijsfouten en kortingscodes met elkaar. Anderen kunnen de aanbieding een plus of min geven en een aanbieding superheet of ijskoud maken. De heetste aanbiedingen krijgen een apart plekje op de website en worden dagelijks via een nieuwsbrief verstuurd. Naast de website is er ook de app die je op hoogte houdt van de heetste aanbiedingen.

2 AppShopper

Zoek je een app, bijvoorbeeld om een foto op je iPad of iPhone te bewerken, maar wil je niet te veel betalen, kijk dan op AppShopper. Deze app biedt een overzicht van alle aanbiedingen in de App Store en laat een mooi overzicht zien van de prijshistorie. Zo zie je in één oogopslag of een app onlangs in prijs is verhoogd. Tevens kun je een wensenlijstje maken, waarna je een waarschuwing krijgt als een van de apps in prijs is gezakt of zelfs helemaal gratis is geworden. Op AppShopper.com kun je zoeken naar iOS-, iPhone-, iPad- en zelfs Mac-apps, maar ze bieden ook een handige app voor je iPhone.

Zelfs apps in de App Store zijn weleens in de aanbieding; met AppShopper vind je ze allemaal.

3 iBOOD

iBOOD was de eerste website met het concept om 24 uur lang een superaanbieding te plaatsen. Smartphones, netwerkschijven of televisies – ze worden tegen bodemprijzen aangeboden. Soms is de prijs zo aantrekkelijk dat het product al vóórdat je klaar bent met bestellen is uitverkocht. Elke dag om 0:00 uur vind je weer een vijftal nieuwe aanbiedingen in diverse categorieën.

Elke dag om 0:00 uur een nieuwe aanbieding online: het concept van iBOOD is nog steeds razend populair.

4 Humble Bundle

Het concept van Humble Bundle is fraai: koop spellen voor een prikkie en steun ook nog eens een goed doel. Bij Humble Bundle bundelen ze boeken of games voor een klein prijsje. Je kunt meestal kiezen uit drie verschillende prijscategorieën, vrijwel altijd startend met 1 dollar. Hoe meer je betaalt, hoe meer je krijgt. Ook kun je aangeven hoeveel geld je aan de ontwikkelaar, liefdadigheidsinstelling en Humble Bundle zelf geeft. In het verleden zijn er vele mooie aanbiedingen geweest, waarbij zelfs Nintendo- en PlayStation-games werden aangeboden vanaf 1 dollar. Betalen kan gemakkelijk via PayPal.

Games kopen voor een prikkie terwijl je ook nog eens een goed doel steunt – dat is nog eens zakendoen!

5 AliExpress

Voor veel koopjesjagers is de Chinese webshop niet meer weg te denken bij de maandelijkse boodschappen. Op AliExpress is voor iedereen wel iets te vinden: van kleding tot slimme ringen met ingebouwde NFC-tag waarmee je je smartphone kunt ontgrendelen. Zonder AliExpress hadden veel Chinese producten nooit het Europese land bereikt en mogelijk nooit kunnen bestaan.

Goedkoper dan de Chinese webshop AliExpress kan het niet worden.

6 SpyDeals

Op SpyDeals vind je de beste koopjes, gratis producten, extreme kortingen en prijsfouten! Het concept is vergelijkbaar met dat van Pepper. Via een duimpje naar boven of naar beneden kun je aangeven of een aanbieding goed of slecht is. De beste aanbiedingen worden op de voorpagina uitgelicht.

Op SpyDeals vind je koopjes, gratis producten en extreme kortingen.

7 Letgo

Heb je een mooi koopje gescoord en is jouw oude smartphone, monitor of tablet vervangen voor een nieuwer model? Dan kun je natuurlijk nog meer besparen door de oude gadget direct van de hand te doen. Met de app Letgo ben je hem zo kwijt. Via de app maak je een foto, geef je een korte beschrijving en het staat in een paar seconden online. Letgo richt zich voornamelijk op spullen in de buurt. Zo kan het gebeuren dat je buurman opeens interesse heeft. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

2 Reactie(s) op: Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 24 maart 2018 12:49 Jeffrey
  Best wel schandalig dat spydeals aandacht krijgt, die kopieren letterlijk alles van pepper en kopen gewoon lekker veel facebook volgers met dat werk
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 6 april 2019 15:43 pamela1122
  Ali Express is het grootste punt voor nauwkeurige <a href="https://www.gratiskortings.com/">aanbiedingen</a> en <a href="https://www.gratiskortings.com/">Kortingscode</a>
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.