Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

Door: Robbert Brus | 06 maart 2018 15:48

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Pagina 2
 3. Pagina 3

8 Scoupy

Scoupy is een mooie bespaar-app voor shopliefhebbers. Regelmatig worden er producten aan Scoupy toegevoegd waarvoor je een cashback kunt krijgen. Via de app maak je eenvoudig een foto van je kassabon en binnen enkele dagen wordt het bedrag op je rekening teruggestort. Daarnaast kun je kassabonnen scannen en indienen voor spaarzegels.

9 Budgetgaming

Sta je op het punt een spel of spelcomputer te kopen, kijk dan voordat je naar de kassa loopt nog even op de bespaarwebsite Budgetgaming.nl. Op deze site worden prijzen van verschillende winkels met elkaar vergeleken. Daarnaast kunnen leden prijsreacties geven als een product ergens voor een leuk bedrag wordt aangeboden.

Op Budgetgaming.nl vind je naast de prijzen en aanbiedingen ook een gezellige groep gamers die hun ervaringen over games delen. Onder Budgetgamers, zoals de leden zichzelf noemen, is de gunfactor groot. Op het forum worden regelmatig regionale deals met elkaar gedeeld, zodat de leden die niet in de buurt wonen ook van de actie gebruik kunnen maken.

Op Budgetgaming.nl vergelijk je gemakkelijk de prijzen van games uit de Nederlandse winkels.

10 Reclamefolder.nl

Niks leest lekkerder dan van een stuk papier, maar er is één ding dat papier niet heeft: een zoekfunctie. Ben je alleen op zoek naar een laptop, dan wil je niet eindeloos door alle folders bladeren. Op de website Reclamefolder.nl staan alle folders digitaal en daarbij is ook de zoekfunctie toegevoegd. Nu hoef je alleen nog maar de zoekterm van jouw gewilde apparaat in te voeren voor een supersnel resultaat.

Niet alleen voor mensen met een NEE-NEE-sticker, maar ook voor de koopjesjager die snel de aanbiedingen willen doorzoeken.

11 AppSales

Met AppSales kun je aanbiedingen en prijzen van Android-apps in de gaten houden. De app is vergelijkbaar met AppShopper voor iOS. Op AppSales worden de apps handmatig gecontroleerd voordat ze worden geplaatst. Zo voorkomen ze een deel spam. Naast op de hoogte blijven van de laatste prijsdalingen kun je ook een persoonlijk verlanglijstje maken, zodat je een melding krijgt als de app in prijs daalt. Net als AppShopper kun je de prijshistorie zien, maar deze is wel beperkt tot de duur van 60 dagen (premiumgebruikers kunnen 360 dagen terugkijken).

12 Social Deal

Van een onderhoudsbeurt voor je laptop tot het behalen van je vaarbewijs: via Social Deal kun je op een voordelige manier kennismaken met bedrijven uit de omgeving. De aanbiedingen die via Social Deal worden aangeboden zijn vaak erg voordelig en variëren van een cursus of spontaan uit eten gaan tot het digitaal laten omzetten van je videobanden. Wie graag een restaurantje pikt, kan ook de Spontaan-app van Social Deal downloaden. Via deze app kunnen beschikbare tafels in restaurants gemakkelijk en voordelig worden gereserveerd.

13 ALLKeyShop

Dat een spelletje per se op een cassette of schijfje moet staan, is allang verleden tijd. Tegenwoordig worden veel spellen digitaal als download aangeboden. Er zijn enorm veel aanbieders van productcodes om spellen te registreren. Op de website ALLKeyShop worden de prijzen van verschillende aanbieders op een rij gezet. Zo weet je dat je altijd de voordeligste prijs te pakken hebt. Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats. Websites als Kinguin en G2A zijn een soort marktplaats voor productcodes. In sommige gevallen zijn de productcodes op deze websites gebonden aan een regio of in het ergste geval gaat het om heling. Dit kan vervelende gevolgen hebben, zoals een spel kwijtraken of zelfs je gehele account. Op Key Radar kun je controleren of een verkopende website is geautoriseerd om productcodes aan te bieden.

Op Key Radar kun je controleren of een website is geautoriseerd om productcodes te verkopen.

14 Cashback XL

Krijg geld terug op je online aankopen! Koop je via Cashback XL een product bij een aangesloten winkel, dan krijg je een deel van het aankoopbedrag terug. Veel grote warenhuizen als MediaMarkt, Coolblue en Wehkamp doen mee. Koop je een laptop of nieuwe tv, dan bespaar je al snel enkele tientjes op je aankoop, en dat is toch lekker besparen.

Via Cashback XL krijg je geld terug op je online aankopen.

15 MyDealz

Kun je van Pepper.com en SpyDeals maar geen genoeg krijgen, dan is er ook nog de Duitse variant. Op MyDealz vind je regelmatig zogenoemde ‘grensdeals’, aanbiedingen die net over de grens te vinden zijn bij winkels als MediaMarkt of Saturn. Ook worden er regelmatig mooie aanbiedingen van Amazon.de gespot en gedeeld.

MyDeals is de Duitse Pepper en ook prima om koopjes op te vinden.

2 Reactie(s) op: Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 24 maart 2018 12:49 Jeffrey
  Best wel schandalig dat spydeals aandacht krijgt, die kopieren letterlijk alles van pepper en kopen gewoon lekker veel facebook volgers met dat werk
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 6 april 2019 15:43 pamela1122
  Ali Express is het grootste punt voor nauwkeurige <a href="https://www.gratiskortings.com/">aanbiedingen</a> en <a href="https://www.gratiskortings.com/">Kortingscode</a>
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.