Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

Door: Robbert Brus | 06 maart 2018 15:48

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Pagina 2
 3. Pagina 3

16 CeX

Kringloopwinkels verkopen niet altijd oude stoffige producten. Bij CeX vind je juist moderne elektronica, games en films. De winkel werkt met vaste prijzen, zodat je van tevoren kunt zien wat je oude smartphone, camera of computeronderdelen aan cash of inruilwaarde waard is. Inruilen van oude spullen levert vaak meer op dan cash. Heb je een leuke grafische kaart of ssd gezien, dan loont het je oude spullen in te ruilen. Na een kleine zolderopruiming heb je al snel een pc-upgrade voor je pc bij elkaar gespaard.

Bij CeX vind je moderne gebruikte elektronica.

17 Amazon Warehouse Deals

Hoewel Amazon geen website in Nederland heeft, levert Amazon wel vaak aan Nederland. Inmiddels is het zelfs mogelijk om op Amazon.de te betalen met iDEAL of via automatische incasso, zodat het gerommel met een creditcard verleden tijd is. Wat voor de koopjesjagers vooral interessant is aan Amazon, zijn de Warehouse Deals. Hier vind je doorgaans producten die zijn geretourneerd (de zogenoemde open-doosproducten). De spullen worden dikwijls voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. Daarmee lever je vaak wel in op de garantie, want die is bij veel Warehouse Deals beperkt – soms zelfs tot maar drie maanden.

De open-doosproducten van Amazon zijn vaak een stuk goedkoper dan de ongeopende versies.

18 Media Markt Outlet

Net als Amazon biedt MediaMarkt open-doosproducten aan. Zij doen dit via hun Outlet-store. Het gaat vaak om producten met een geopende doos, of gereviseerde of geretourneerde producten die niet meer via de gewone verkoop kunnen worden verkocht. Heb je geen problemen met een geopende doos, dan profiteer je van een lagere prijs dan gewoonlijk. Ook bij de Outlet is het wel even opletten, maar de echte koopjesjager vergelijkt de prijs natuurlijk eerst even bij een prijsvergelijker als Kieskeurig.nl.

Heb je er geen problemen mee als de verpakking open is geweest, dan kun je gemakkelijk besparen bij Media Markt Outlet.

19 Indiegala

Het concept om games te bundelen en voor een lage prijs aan te bieden is een enorm succes. Indiegala is ook zo’n aanbieder van bundels. Zoals de naam als aangeeft, vind je er vaak indiegames (spellen gemaakt door kleine zelfstandige uitgevers). Indiegala steunt met hun bundels geen goede doelen, maar brengen dankzij de voordelige bundels wel de kleine ontwikkelaars onder de aandacht. Na aankoop krijg je de productcodes die via Steam geactiveerd kunnen worden.

20 GearBest

Goedkope gadgets en kabels schaffen we graag via de Chinese webshops aan. Vaak zijn de producten immers aanzienlijk goedkoper dan bij de gebruikelijke elektronicazaak. AliExpress is een mooi voorbeeld, maar zij bieden met name een breed assortiment. Wie vooral geïnteresseerd is in elektronische gadgets kan voor voordelige koopjes ook terecht bij GearBest. GearBest richt zich voornamelijk op gadgets als drones, slimme verlichting, smartphones, 3D-printers en dergelijke. Betalen gaat gemakkelijk via PayPal, maar google voordat je tot aankoop overgaat nog even naar een kortingscode; deze zijn voor GearBest vrijwel altijd te vinden en kunnen oplopen tot wel een halvering van de prijs.

Op GearBest vind je boven op de al voordelige gadgets vaak nog extra kortingen.

21 Dienst4dienst

Als trouwe lezer van dit blad weet jij natuurlijk als geen ander hoe je een computer weer supersnel maakt of hoe je een netwerk aanlegt. Deze kennis kun je nu ook gebruiken! Via Dienst4dienst.nl kun je je diensten vrijblijvend aanbieden. Zodra iemand jouw diensten afneemt, krijg je geen geld, maar verdien je diensturen. Deze uren kun je zelf weer inzetten voor andere klusjes, zoals een uitlaatservice voor de hond of een heerlijke manicurebehandeling voor je tere computerhandjes. Lever je goede diensten, dan laten anderen ook een goede referentie achter en maak je meer kans op nieuwe klusjes. Het mooiste van alles: de knip blijft gesloten, en dat bespaart weer geld!

Gebruik je computerkennis en spaar zelf voor diensten van anderen.

22 Groupon

Groupon is net als Social Deal een website die hoofdzakelijk met lokale aanbiedingen komt. Maar naast de lokale aanbiedingen staan er ook vaak gadgets als gereviseerde smartphones, smartwatches of notebooks op de website. Groupon heeft een app waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de laatste aanbiedingen.

Van gadgets tot leuke uitjes: op Groupon worden dagelijks nieuwe lokale aanbiedingen geplaats.

23 Best App Sale

Via de app Best App Sale krijg je een overzicht van enorm veel software-aanbiedingen. Niet alleen aanbiedingen uit de Play Store, maar ook op Steam, Origin, Nintendo eShop, PlayStation Network of Xbox Live. Ze houden zelfs de verschillende bundelaanbiedingen bij, zoals die van Humble Bundle. Handig voor als je niet alle websites los wilt bezoeken voor alle koopjes!

24 Budgetspelen

Budgetspelen is de zusterwebsite van Budgetgaming.nl. Deze website richt zich niet op videospelletjes, maar op speelgoed zoals LEGO, Pokémon en bordspellen. De community is niet zo groot als die van Budgetgaming.nl, waardoor er ook minder snel een aanbieding of prijsfout wordt gedeeld. Maar via de prijsvergelijker zie je wel in één oogopslag waar Monopoly 40 euro kost en waar je dat spel voor 23 euro kunt scoren. Je kunt er dus wel flink besparen.

Op Budgetspelen.nl vind je een prijsvergelijker voor speelgoed.

25 Daily Offers

Hoewel iBOOD de pionier was van de dagelijkse koopjes, zijn er in de jaren erna tientallen andere websites bijgekomen die óók dagelijks een andere aanbieding voor je in petto hebben. De website Daily Offers heeft alle websites verzameld en laat dagelijks het volledige aanbod van ééndagsaanbiedingen zien. Dat scheelt weer het doorzoeken van alle websites en subpagina’s van subaanbiedingen. Nog handiger is dat alle aanbiedingen via Daily Offers kunnen worden gesorteerd op de hoogste korting en de laagste prijs.

Op de website Daily Offers vind je een overzicht van alle ééndagsaanbiedingen.

2 Reactie(s) op: Koopjesjagen - Hier moet je je tech kopen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 24 maart 2018 12:49 Jeffrey
  Best wel schandalig dat spydeals aandacht krijgt, die kopieren letterlijk alles van pepper en kopen gewoon lekker veel facebook volgers met dat werk
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 6 april 2019 15:43 pamela1122
  Ali Express is het grootste punt voor nauwkeurige <a href="https://www.gratiskortings.com/">aanbiedingen</a> en <a href="https://www.gratiskortings.com/">Kortingscode</a>
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.