Dit is er nieuw op Netflix in november

Door: Stefanie Katzenbauer | 29 oktober 2018 11:04

Netflix
Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er nieuw op Netflix in November!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

The Holiday Calendar

We gaan weer langzaam richting de feestdagen en Netflix heeft al de eerste zoetsappige kerstfilm voor je klaargezet. In de Netflix Original ‘The Holiday Calendar’ volgen we een jonge fotograve die te bang is om haar dromen waar te maken. Maar wanneer je maar hard genoeg wenst, komen al je dromen uit. En zeker wanneer je een magische adventskalender in huis hebt.

Been So Long

Netflix komt met een eigen versie van LaLa Land. Been So Long vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die halsoverkop verliefd wordt op een vreemde. Dit verhaal voltrekt zich op muzikale wijze in de bruisende Londense buurt Camden Town. De worstelingen die men meemaakt in het leven en de liefde worden uitgebreid bezongen in deze Netflix Original musical.

Harry Potter (alle films!)

Het is eindelijk zover! Voor alle Harry Potter fans die de films niet op DVD hebben: jullie hebben geluk. Deze maand worden álle Harry Potter films op Netflix gedropt. Geniet van uren en uren aan tovenaars plezier en avontuur rondom het mooie Hogwarts. Dus pak je Smekkies in alle Smaken, zet je pompoensap koud en geniet van een Harry Potter marathon op Netflix!

The Other Side of the Wind

The Other Side of the Wind is een Netflix Original mockumentary over een langzaam stervend klassiek Hollywood. Regisseur J.J. Hannaford probeert na een langere tijd in Europa zijn comeback te maken in een Hollywood dat hij niet meer herkent. Orson Wells is de regisseur van deze satirische blik op een veranderend Hollywood en het is de moeite waard om de hele juridische strijd rondom deze film te googelen. Netflix besloot in 2016 vijf miljoen bij te dragen aan het voltooien van de film die al sinds 1970 in de maak is.

They’ll Love Me When I’m Dead

They’ll Love Me When I’m Dead moet je eigenlijk na The Other Side of the Wind kijken. Deze documentaire gaat namelijk over de laatste vijftien jaar uit het leven van Orson Wells terwijl hij The Orhter Side of the Wind maakte. Deze documentaire is tegelijk met de film ontwikkeld in opdracht van Netflix en vertelt het waargebeurde verhaal rondom het maakproces van The Other Side of the Wind.

Outlaw King

Outlaw King is het waargebeurde verhaal van de schot Robert The Bruce die vecht tegen de Engelse onderdrukking in een middeleeuws Schotland. Hij wordt het gevecht in gedwongen om zijn familie en zijn land te beschermen en schopt het uiteindelijk tot koning van Schotland maar dat laat The Prince of Wales natuurlijk niet zomaar gebeuren.

The Ballad of Buster Scruggs

Zin in een cowboy film? Dan mag je uitkijken naar The Ballad of Buster Scruggs. Het is een zesdelige Netflix Original miniserie waarin je je Western hart kan ophalen. Elk van de zes delen vertelt een kenmerkend verhaal over het Amerikaanse westen, geregisseerd door de bekende Coen broers.

0 Reactie(s) op: Dit is er nieuw op Netflix in november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.