Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van augustus

Door: Maikel Dijkhuizen | 04 augustus 2021 12:50

Amazon Prime Video
Nieuws

Voor het luttele maandbedrag van 2,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in augustus verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

Modern Love (seizoen 2)

Modern Love is gebaseerd op de romantische columns en wekelijke podcasts van The New York Times, waarbij elke aflevering onderwerpen als romantiek, vriendschap, verraad en familie centraal staan. Na het succes van seizoen 1 verschijnt op 13 augustus het tweede seizoen . Een aflevering duurt slechts een halfuurtje en vertelt een nieuw verhaal, waardoor de acht afleveringen lekker wegkijken. De cast bestaat uit onder meer Anne Hathaway, Tina Fey en Dev Patel.

Nine Perfect Strangers (seizoen 1)

Voor de kersverse serie Nine Perfect Strangers speelt niemand minder dan Nicole Kidman de hoofdrol. Zij kruipt in de huid van Masha, die een wellnessresort runt. Negen ietwat overspannen mensen uit de stad trekken tien dagen naar het kuuroord om te helen. Naast reguliere ontspanningsvormen als yoga en meditatie heeft Masha nogal dubieuze oefeningen in petto. Zij krijgt haar gasten zelfs zover dat ze hun eigen graf graven. De vraag is dan ook of Masha’s omstreden handelswijze niet averechts werkt. Deze veelbelovende serie is gebaseerd op een roman van Liane Moriarty. Het eerste seizoen is vanaf 20 augustus te zien.

Cruel Summer (seizoen 1)

Cruel Summer is een thrillerserie die zich afspeelt in de zomers van de jaren ’93, ’94 en ‘95. Op een dag raakt het populairste meisje van de stad vermist. Zodra een tot dusver verlegen meisje haar plaats inneemt, is zij met stip verdachte nummer één. Als voormalig buitenbeentje krijgt ze momenteel namelijk wel erg veel aandacht en bovendien gedraagt ze zich vreemd. In Cruel Summer is niets wat het lijkt, waardoor kijkers voortdurend op het verkeerde been worden gezet. De tiendelige serie is vanaf 6 augustus te zien. Opvallend is dat elke aflevering vanuit een ander perspectief wordt belicht. 

The Green Knight 

The Green Knight draait nog maar net in de bioscoop, maar abonnees kunnen deze actiefilm al vanaf 21 augustus op Amazon Prime Video bewonderen. Het verhaal speelt zich af in de Middeleeuwen toen volgens de mythe koning Arthur de scepter zwaaide. De koning geeft zijn ietwat verwende neef Gawain de opdracht om The Green Knight een lesje te leren. Deze ridder eigent zichzelf namelijk steeds meer macht toe en zit koning Arthur daarmee in de weg. De jonge Gawain krijgt tijdens zijn zoektocht naar The Green Knight te maken met allerlei obstakels en bovennatuurlijke krachten. Lukt het hem om de eer van zijn familie hoog te houden?

Borat-films

Fans van het typetje Borat kunnen vanaf 27 augustus maar liefst drie nieuwe films over de vermeende reporter uit Kazachstan bekijken. Overigens gaat het hierbij grotendeels om overblijfselen van eerdere producties. In Borat's American Lockdown logeert de journalist vijf dagen bij twee completdenkers, terwijl de markante journalist in Debunking Borat complottheorieën door wetenschappers laat ontkrachten. Tot slot bevat Borat Supplemental Reportings langere scènes en nooit vertoonde fragmenten uit de eerder uitgebrachte Borat Subsequent Moviefilm. 

Nog meer titels

Naast de genoemde titels verschijnen er in augustus nog veel meer interessante films en series op Amazon Prime Video. Geniet onder meer van een nieuwe komedieserie met de expliciete titel Kevin Can F**K Himself. Verder zet het streamingplatform onder andere de films All My Life, Body Brokers, Bigfoot Family, Head Above Water en Batman: Soul Of The Dragon online. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.