Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van december

Door: Maikel Dijkhuizen | 06 december 2021 13:04

Amazon Prime Video
Nieuws

Voor het luttele maandbedrag van 2,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films, series en documentaires mag je in december verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

Donnie op de Monnie

Op Amazon Prime Video verschijnt er steeds meer exclusieve Nederlandstalige content. Zo is vanaf 1 december de serie Donnie op de Monnie te zien. Hierin duikt rapper Donnie in de levens van muzikanten, ondernemers, modellen en andere rijke mensen. Kijkers zien hoe het is om rijk te zijn en in hoeverre geld nou écht gelukkig maakt. Onder meer bekende Nederlanders als Anna Nooshin, Frans Duijts en Marjan Strijbosch worden geportretteerd. Tijdens de afleveringen vergaapt Donnie zich aan al het moois wat een jetsetleven te bieden heeft. Zo komen onder meer de mooiste villa’s en dikste auto’s voorbij.

Dutch Wheels

Absolute Motors timmert stevig aan de weg. Het bedrijf uit Ridderkerk is gespecialiseerd in het oppimpen van auto’s. Verschillende teams leveren allerlei exclusieve auto’s af. Vanzelfsprekend behoren diverse bekendheden tot de klantenkring van Absolute Motors. Onder meer Rico Verhoeven, Dionne Slagter, Jessie Maya, Steven Bergwijn en Justin Kluivert zijn klant. Deze zesdelige serie legt de veelzijdige werkzaamheden van deze bijzondere onderneming bloot. Zo komen de werknemers en bekende klanten uitgebreid aan het woord. Dutch Wheels is vanaf 7 december te zien. Er is vooralsnog geen trailer vrijgegeven. 

Comedy Club

Alsof er in december nog niet genoeg wordt uitgebracht, verschijnt er met Comedy Club nóg meer Nederlandstalige content op Amazon Prime Video. Zes bekende cabaretiers krijgen volledige vrijheid om hun eigen show te maken. Laat dat maar gerust aan Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Arjen Lubach over. Zij werpen een verfrissende blik op de hedendaagse samenleving en weten dat op humoristische wijze aan het (televisie-)publiek over te brengen. 

Over Grenzen

Vanwege de gunstige ligging vervullen Nederland en België tegen wil en dank een belangrijke positie in de wereldwijde drugsindustrie. Over Grenzen zoomt hierop in. Ontdek in deze vierdelige serie hoe drugskartels onder de radar van handhavers proberen te blijven en welke maatregelen speciale afdelingen van de overheid nemen om handelsroutes de pas af te snijden. Zo zijn de havens van de lage landen belangrijke invoerplekken voor drugs uit onder meer Brazilië en Mexico. Er is tot dusver geen trailer uitgebracht. Over Grenzen is vanaf 16 december te zien.

FC Bayern Story

Documentaires over bekende voetbalclubs schieten als paddenstoelen uit de grond en dus kan Bayern München natuurlijk niet achterblijven. Deze Amazon Prime Video-productie begint bij de overwinning van de Champions League-finale in de zomer van 2020 en loopt tot het einde van afgelopen seizoen. De documentaire bevat onder andere kleedkameropnames, archiefbeelden van bekende spelers, fanbijeenkomsten, contractonderhandelingen en teambesprekingen. Uiteraard komen diverse (voormalige) Bayern-vedettes aan het woord. De zes afleveringen van deze documentaire zijn vanaf 8 december te zien. 

Nog meer series

In december kun je op Amazon Prime Video nog veel meer moois bewonderen. Zo staan er nieuwe afleveringen van bekende series als The Grand Tour (17 december) en The Expanse (10 december) op stapel. Verder stream je met Harlem (3 december) een nieuwe komedieserie. Tot slot is er vanaf 17 december met With Love een nieuwe romantische film te zien. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.