Nieuw op Netflix: beste films en series van mei

Door: Stefanie Katzenbauer | 01 mei 2022 12:06

Nieuws

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in mei nieuw op Netflix!

The Mystery of Marilyn Monroe: the Unheard Tapes

Ze was en is een icoon dat niet uit de filmgeschiedenis is weg te denken: Marilyn Monroe weet nog steeds veel mensen te boeien. Niet alleen vanwege haar iconische films maar voornamelijk als haar status als sekssymbool en haar latere affaire met een president. Haar vroegtijdige dood is altijd in mysteries gehuld geweest en deze documentaire duikt dieper in op alle informatie rondom haar dood door nooit eerder vertoonde interviews met mensen die haar persoonlijk kenden te laten zien. 

Deze interviews werden afgenomen toen de moordzaak in de jaren 80 opnieuw werd geopend en hebben de potentie om haar dood in een nieuw licht te zetten.

Clark

De miniserie Clark vertelt het verhaal van Clark Olofsson, een wereldberoemde bankovervaller op wie het Stockholm-syndroom is gebaseerd. De hoofdrol wordt vertolkt door Bill Skarsgård, bekend onder andere van zijn rol als Pennywise in de remake van It. In deze miniserie volg je Clark in zijn missie om de beste slechtste misdadiger te worden. Dat levert natuurlijk bizarre en hilarische situaties op. 

Elon Musk: the Real Life Iron Man

Wie kent Iron Man niet: de excentrieke miljardair die zijn middelen en genialiteit inzet om nieuwe innovaties te creëren voor de mensheid. In het echt hebben we ook zo iemand en diegene is Elon Musk. Als hoofd van Tesla en Space X is Musk een van de meest excentrieke, bijzondere maar ook meest invloedrijke mensen op aarde. Daarnaast wedijvert hij constant met Jeff Bezos (Amazon) om de titel als rijkste persoon ter wereld. 

De documentaire Elon Musk: the Real Life Iron Man gaat in op het persoonlijke leven van Musk en hoe hij de invloedrijke ondernemer is geworden die hij vandaag de dag is. 

Jackass 4.5

Je kunt je afvragen: hoe lang houden de mannen van Jackass het nog vol? Als sinds begin 2000 zijn de mannen van de Jackass crew erop gebrand om de meest bizarre, smerige en pijnlijke stunts uit te halen en dat alles voor het vermaak van het publiek. Dat ze het al zoveel jaar volhouden, is een goed teken. Dat betekent dat ook Jackass 4.5 namelijk volgepropt zit met unieke en bizarre stunts die je liever aan een ander overlaat. In Jackass 4.5 zie je nog nooit eerder vertoonde beelden van hoe de crew de laatste stunts ooit uitvoert.

Wild Babies

Babydieren zijn nooit niet schattig. In deze nieuwe natuurdocumentaire die deze maand op Netflix verschijnt, kun je je geluk dan ook niet op als je houdt van schattige babydieren in het wild. Deze docu volgt ze van hun eerste stapjes tot het ontdekken van de wereld om zich heen. Daar komen natuurlijk schattige momenten bij kijken, maar de dieren krijgen ook elk met hun eigen uitdagingen te maken. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: beste films en series van mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.