Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van juli

Door: Stefanie Katzenbauer | 29 juni 2018 14:13

How To

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

The Fast and the Furious

Als je fan bent van spannende actie, extreme stunts en spectaculair autogebruik, dan kan je vanaf 1 juli je hart ophalen bij Netflix. Dan komen namelijk alle Fast and Furious films online!

Inmiddels telt de actiefilmreeks over illegale straatraces en criminele activiteiten maar liefst acht films. Je kan dus een behoorlijke verantwoorde bingewatch sessie houden. De filmreeks staat namelijk op plek 7 van de meest succesvolle filmreeksen tot nu toe!

Orange is the New Black seizoen 6

De populaire Netflix original serie Orange is the New Black is in juli weer te volgen op Netflix. De cliffhanger van het laatste seizoen zal wel pas laat in juli beantwoord worden. Vanaf 27 juli komt het zesde seizoen over de kleurrijke levens in de vrouwengevangenis online en kan eindelijk bekeken worden hoe het verder gaat met Piper, Alex, Taystee en Daya.

Breakfast at Tiffany’s

Deze klassieker uit 1961 met de prachtige Audrey Hepburn is vanaf 15 juli te bekijken op Netflix. Hierin speelt Hepburn de exentrieke Holly Golightly, een moderne vrouw in New York die zich door meerdere rijke mannen laat onderhouden en geniet van haar luxe leven.

De romantische komedie werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Truman Capote (onder andere ook bekend van In Cold Blood).

De verschijning van Audrey Hepburn in de film is inmiddels, net zoals de opwaaiende jurk van Marilyn Monroe, een iconisch beeld geworden.

Suits (seizoen 6)

De in 2011 gestarte serie Suits krijgt op 13 juli zijn vervolg op Netflix in de vorm van een zesde seizoen. De fans van deze serie hebben lang moeten wachten totdat het nieuwste seizoen op Netflix zou verschijnen. Seizoen vijf kwam namelijk meer dan een jaar geleden (7 juni 2017) op Netflix en eindigde met een emotionele klapper.

Het nieuwe seizoen belooft dan ook erg spannend te worden. Het is dus nog twee weekjes wachten maar kijk hier vast de trailer van het nieuwe seizoen!

Sweet Virginia

Deze spannende thriller heeft de perfecte setting voor een goede spanningsopbouw. In een rustig dorp woont Sam Rossi, vroeger een beroemde rodeokampioen, die nu een motel bezit waar soms vreemde gasten opduiken. Het rustige leven van Sam verandert drastisch als hij een vriendschap sluit met een man die een grote voorkeur voor geweld lijkt te hebben.

The Legacy Of A Whitetail Deer Hunter

Buck Ferguson gespeeld door Josh Brolin is een bekende jager. Samen met zijn trouwe cameraman Don (Danny McBride) gaat hij een weekend op pad om weer een relatie op te bouwen met zijn twaalfjarige zoon met wie zijn band verwaterd is. Tijdens dit weekend leert Buck echter dat familiebanden niet zomaar aangetrokken kunnen worden.

Het belooft een lichtzinnige maar ook aperte komedie te worden die vanaf 6 juli te zien is op Netflix.

Comedians in Cars Getting Coffee

Deze serie van Jerry Seinfeld verschijnt op 6 juli op Netflix. De serie bestaat al sinds 2012 en gaat over Seinfeld die instapt bij verschillende comedians en op weg gaat naar een koffietent voor een lekker bakkie en een goed gesprek.

Netflix heeft een goede deal met Seinfeld gesloten want alle zestig afleveringen worden in één klap op Netflix gezet. Daarnaast worden er in opdracht van Netflix nog meer afleveringen van de serie gemaakt.

Battleship

Deze actiefilm gebaseerd op het spelletje ‘zeeslag’ is prima popcornvermaak op een druilerige zaterdagavond. De actiefilm heeft sterren als Liam Neeson en verassend genoeg Rihanna als cast en heeft genoeg bizarre actiemomenten om je avond mee te vullen.

Een vloot stuit namelijk op een onbekende maar zeer krachtige entiteit en zal niet alleen hun vloot maar de hele aarde met hand en tand moeten verdedigen.

The Bleeding Edge

Als je zin hebt in een verontrustende maar interessante documentaire dan is The Bleeding Edge een aanrader. Deze docu laat namelijk de duistere kant zien van de industrie die draait om medische technologie. Dit is in Amerika één van de industrieën waar gigantisch veel geld in omgaat en waar dus alles op alles gezet wordt om met innovaties te blijven komen. Dit gaat echter niet altijd ten voordele van de patiënt. Deze documentaire is te zien vanaf 27 juli.

How It Ends

Deze Netflix original film gooit alvast hoge ogen bij de critici. Het plot van de film is niet bijster origineel: de wereld is een apocalyptische staat en niemand is zijn leven nog zeker. Will (gespeeld door Theo James) probeert samen met zijn toekomstige schoonvader (Forest Whitaker) zijn zwangere verloofde te bereiken die 300 kilometer verderop op hem wacht.

Wat deze film echter spannend maakt is dat niet duidelijk wordt wát nou precies deze Apocalyps veroorzaakt heeft. De overheid lijkt aan geheimhouding te doen en het is een film waarbij de suspense enorm wordt opgebouwd.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van juli

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.