Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van juni

Door: Remmelt Mastebroek | 26 mei 2018 09:19

How To

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

13 Reasons Why (Seizoen 2)

Na een ijzersterk eerste seizoen, kwam Netflix al snel met de keuze om een tweede seizoen te filmen. Alhoewel het eerste seizoen alles uit het oorspronkelijke boek verwerkt, heeft Netflix aan seizoen twee toch wel een goede draai gegeven. Seizoen 2 speelt zich vijf maanden na Hannahs dood af en begint met Clay die een nieuwe relatie, maar zich niet los kan worstelen van Hannah. Net als haar rouwende moeder, die in de rechtszaal haar gelijk probeert te halen en worstelt met de vraag of ze iets anders had kunnen doen om Hannahs lot te voorkomen. De afleveringen worden verteld door de personages die in de aflevering aan het woord zijn in de rechtszaal. Seizoen 2 kwam bij ons als enige verrassing binnen, Netflix heeft niet veel gedaan met de marketing van de serie tot 2 weken voor de release. 13 Reasons Why staat namelijk al sinds begin mei op Netflix!

De GVR (The BFG)

De verfilming van het kinderboek van Roald Dahl was een groot succes. Tien jaar oude Sophie is klaar voor het avontuur van haar leven als ze de Grote Vriendelijke Reus ontmoet. De 8 meter hoge kolos is eigenlijk heel zachtaardig en charmant. Terwijl hun vriendschap groeit, trekt de aanwezigheid van Sophie de ongewenste aandacht van Bloodbottler, Fleshlumpeater en andere reuzen. Nadat ze naar Londen zijn gereisd, moeten Sophie en de GVR koningin Elizabeth overtuigen om hen te helpen om voor eens en voor altijd van alle slechte reuzen af te komen.

Sense 8

Sense8 vertelt het verhaal van acht vreemdelingen: Will, Riley, Capheus, Sun, Lito, Kala, Wolfgang en Nomi. Elk individu komt uit een andere cultuur en een deel van de wereld. In de nasleep van een tragische dood merken ze alle acht plotseling dat ze geestelijk en emotioneel groeien. Terwijl ze proberen te achterhalen hoe en waarom deze verbinding plaatsvond en wat het betekent, probeert een mysterieuze man genaamd Jonas de acht te helpen. Ondertussen probeert een andere vreemdeling genaamd Whispers ze op te sporen, gebruikmakend van dezelfde kracht om volledige toegang te krijgen tot een Sense-gedachte na in hun ogen te hebben gekeken.

Luke Cage (Seizoen 2)

Nadat een gesaboteerd experiment hem met superkracht en onbreekbare huid achterliet, wordt Luke Cage een vluchteling die probeert zijn leven te herbouwen in het moderne Harlem, New York City. Maar hij wordt snel uit de schaduw getrokken en moet vechten voor het hart van zijn stad, dit terwijl hij geconfronteerd wordt met een verleden dat hij had geprobeerd te begraven. Het eerste seizoen van Luke Cage werd al op handen gedragen door veel mensen. Met de komst van seizoen 2 zijn wij in ieder geval erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren.

The Staircase

Truecrime documentaires doen het goed op Netflix en na veelbekeken documentaires als: Making a Murderer, The Keepers en Evil Genius wordt op 8 juni The Staircase aan het aanbod toegevoegd. In The Staircase wordt een zestien jaar durende zaak behandeld. Het gaat om de moord op Kathleen, waarvan haar man Michael Peterson hoofdverdachte werd, ondanks dat hij zelf de alarmdienst gebeld heeft, nadat hij Kathleen bebloed onder aan de trap had aangetroffen.

Storage Wars

Er is absoluut niks erger dan een garage gevuld met troep, een hele zaterdag ben je bezig met het opruimen en opnieuw organiseren van je ruimte. Nou laat ik je dit vertellen, er zijn mensen die dit als werk doen. Ze kopen garage- opslagboxen ruimen ze op en proberen winst te verdienen met de gevonden voorwerpen. In Storage Wars zie je deze mensen en hun soms spectaculaire gevonden voorwerpen.

The Traffickers


In deze confronterende documentaire serie reist journalist Nelufar Hedayat de wereld rond om een aantal zwarte markten aan het licht te brengen, van wapen- en goudhandel tot lichaamsdelen. Je zult het allemaal zien en deze Netflix Original.

Grimgar of Fantasy and Ash


Deze maand hebben we ook weer een juweeltje voor de anime fans. Grimgar is een prachtig getekende anime met een sterke verhaallijn. Angst, overleving, oerinstinct. In een vreemd land gegooid met niets meer dan wazige herinneringen en hun naam, kunnen ze alleen deze drie emoties voelen. Een groep vreemdelingen krijgt geen andere keuze dan de enige betaalde baan aan te nemen, de rol van een soldaat in het reserveleger, hierbij meoten ze alles elimineren dat de vrede in hun nieuwe wereld bedreigt, Grimgar.

New Girl (Seizoen 6)


Regenboogje Jess is terug op Netflix. In de Sitcom New Girl duiken we in het leven van Jessica Day en haar 4 mannelijke huisgenoten. Elke aflevering is weer een nieuw grappig verhaal over Jess en haar avonturen. Van onhandige acties tot verliefd worden. De serie kent het allemaal.

GLOW (Seizoen 2)

Ruth Wilder is een jonge actrice die maar geen werk vindt. De maatschappij geeft meer om mannen dus de beste rollen gaan aan haar neus voorbij. Om het nog erger te maken neemt geen enkele casting director haar serieus. Acteren is haar grote passie, hierom weigert ze haar droom op te geven en besluit ze net als tientallen andere vrouwen deel te nemen aan een auditie voor "Gorgeous Ladies of Wrestling" (GLOW), oftewel professioneel worstelen met vrouwen.

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

1 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van juni

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 28 mei 2018 20:19 Kasander1
  .
  .
  Nog wat handige linkjes als het om Netflix gaat?

  https://help.netflix.com/en/titlerequest

  https://www.netflix-nederland.nl/

  http://www.flixfilms.nl/

  http://www.nuopnetflix.nl/aanbod-netflix

  http://www.nuopnetflix.nl/overzicht-nieuwe-releases-netflix

  https://www.whats-on-netflix.com/news/the-netflix-id-bible-every-category-on-netflix/?utm_medium=301&utm_source=whatsonnetflix

  https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/netflix-category-browser/
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.