Nieuw op Netflix: de beste films en series van september

Door: Stefanie Katzenbauer | 03 september 2018 13:37

Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

Maniac

In deze nieuwe serie Maniac volgen we Annie (Emma Stone) en Owen (Jonah Hill), die meedoen aan een experiment met geneesmiddelen. Terwijl ze dichter bij het eind van het testproces komen, ontwikkelen zich rare situaties en maken Annie en Owen bizarre en geestverruimende dingen mee.

The Angel

The Angel is een waargebeurd verhaal van Ashraf Mawan, die in de jaren ’70 de schoonzoon was van de Egyptische president Nassar. Terwijl er een oorlog dreigt uit te breken tussen Egypte en Israël, weet Ashraf Mawan de geschiedenis te veranderen.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Het is wéér een versie van Pirates of the Caribbean en niet iets dat je nog niet eerder hebt gezien. Maar je kan niet ontkennen dat het leuk vermaak is om te kijken hoe kapitein Jack Sparrow weer een nieuwe manier vindt om zich in de nesten te werken. Dit keer wordt hij achterna gezeten door een oude vijand: kapitein Salazar.

The Land of Steady Habits

The Land of Steady Habits vertelt het verhaal over een familieman met een goed betaalde baan. In de zakelijke wereld hoopt zijn leven een nieuwe wending te geven. Dus hij zegt zijn baan op en verlaat zijn vrouw. Eenmaal moederziel alleen in een nieuw huis beseft hij echter dan materiële dingen niet de manier zijn om zijn leven opnieuw zin te geven.

Private Life

Wanneer in Private Life een stel ontdekt dat ze onvruchtbaar zijn, worstelen ze om hun relatie in stand te houden. In een wereld van kunstmatige inseminatie, doktersbezoeken en adoptie, zijn je intiemste gedachtes niet meer privé. Maar dan komt de vroegtijdige schoolverlater Sadie in hun leven, en verandert alles.

Hotel the Dark

BoJack Horseman (seizoen 5)

Vanaf september kun je weer genieten van een nieuw seizoen van BoJack Horseman. De grove BoJack staat dan weer klaar om je aan het lachen (en huilen te maken).

1 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: de beste films en series van september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 7 september 2018 15:29 mveelo
    Netflix op tele2.nl = tv
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.