Nieuw op Netflix: beste films en series van juli

Door: Stefanie Katzenbauer | 26 juni 2020 17:23

Netflix
Nieuws

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in juli nieuw op Netflix!

Escape from Pretoria

Deze spannende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Tim Jenkin en Stephen Lee zijn blanke Afrikanen die strijden voor de afschaffing van apartheid. Uiteindelijk worden de activisten gevangen genomen en naar de beruchte gevangenis Pretoria gebracht, waar ze langzaam maar zeker een zeer ingenieus plan bedenken om te ontsnappen uit deze gevangenis.

Eurovision Song Contest: The Story of the Fire Saga

Ben je fan van alle drama en glitter rondom het Eurovisie Songfestival en baal je ervan dat het dit jaar in Nederland niet kon doorgaan? Dan niet getreurd: Netflix heeft namelijk de hysterische slapstick comedyfilm Eurovision Song Contest: The Story of the Fire Saga uitgebracht waarin Will Ferrell en Rachel McAdams de hoofdrollen spelen. Lars (Ferrell) en Sigrit (McAdams) willen niets liever dan meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet om hun land op dit grootste festival te representeren, staan beiden op het punt om hun grootste droom werkelijkheid te zien worden.

Hudson Hawk

Actiethriller acteur Bruce Willis speelt de hoofdrol in deze komische film. Hierin speelt hij de rol van Eddie, een dief die door opdrachtgevers wordt ingehuurd en die nét uit de gevangenis komt. Hij krijgt al meteen zijn nieuwe opdracht en dat is namelijk om een bepaald beeldje te stelen. Wat hij echter niet weet is dat in dat beeldje een kristal verstopt zit dat door Leonardo Da Vinci uitgevonden werd om de geheimen van de alchemie te ontsluieren. Tijdens zijn missie moet hij gevaarlijke situaties en vijanden zien te ontwijken en dat doet hij vaak op spectaculaire en komische wijze.

Dark (seizoen 3)

Liefhebbers van de serie Dark opgelet! Het derde (en waarschijnlijk laatste) seizoen van Dark verschijnt deze maand op Netflix. Deze Duitse serie won meerdere prijzen voor hun fantastische concept. Met de komst van het derde seizoen wordt de cyclus die het Duitse dorpje in zijn ban houdt eindelijk doorbroken. Daarvoor moeten echter wel offers worden gebracht.

Into the Storm

De bewoners van het dorpje Silverton worden overvallen door een gigantische stom van tornado’s. Terwijl het dorp verwoest wordt door de ongekende natuurkrachten, zeggen stormkenners dat het ergste nog moet komen. Dat is voor sommigen een reden om juist naar de tornado’s toe te trekken om dat ene perfecte stormplaatje te schieten.

Journey 2: The Mysterious Island

Op een mysterieus eiland zijn volgens de geruchten ongekende schatten verborgen. Jules Verne refereerde aan dit eiland in een van zijn boeken. Dat is natuurlijk genoeg aanleiding voor Sean en zijn stiefvader om op onderzoek uit te gaan. In Journey 2 kun je dan ook weer genieten van de avonturen van Sean en zijn stiefvader. Deze laatste wordt gespeeld door Dwayne The Rock Johnson en verder kun je nog kijken naar het acteerwerk van Vanessa Hudgens, Michael Caine en Josh Hutcherson.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: beste films en series van juli

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.