Nieuw op Netflix in juli

Door: Stefanie Katzenbauer | 28 juni 2019 17:33

Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in juni nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

Shaft

Samuel L. Jackson spelt Shaft in deze Actie/Komedie. Shaft Jr. vraagt zijn vader om hulp om de waarheid te achterhalen na de dood van zijn beste vriend. Maar hun relatie is niet de beste vader-zoonrelatie vanwege de grote afwezigheid van Shaft. Beiden proberen ze op hun eigen manier het mysterie op te lossen. Wat Shaft Jr. echter niet weet is dat zijn vader er een eigen agenda op nahoudt. Zowel op professioneel als op persoonlijk gebied.

Stranger Things seizoen 3

De populaire serie Stranger Things komt weer met een nieuw seizoen op Netflix. We kunnen dus weer gaan bingewatchen bij de avonturen in ‘the upside down’ van Will, Mike, Lucas, Dustin en natuurlijk Eleven. Nadat Eleven de poort naar de ‘upside down’ gesloten heeft, blijven er vreemde dingen gebeuren. Het lijkt erop dat er iets uit deze bizarre wereld over gekomen is naar onze wereld.

Blow

In de hoogtijdagen van cocaïne in je de jaren ’70 was er een man die besloot er zijn slaatje uit te slaan. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van George Jung, speelt Johnny Depp de hoofdrol in Blow. Jung was de man die de Colombiaanse cocaïne naar de Amerikaanse markt bracht. Daarnaast zien we ook Penélope Cruz in deze film. Zij speelt de rol van Mirtha Jung.

Dark Shadows

Er verschijnt nog meer Johnny Depp op Netflix met de komische films Dark Shadows. Hierin speelt Depp een onhandige vampier met een zeer vasthoudende ex-vriendin. Een heks die wordt gespeeld door Eva Green. Na jaren opgesloten te zitten wordt de victoriaanse vampier wakker in de jaren ’70 in Amerika. De film werd geregisseerd door Tim Burton, hij en Depp zijn al jaren vrienden en hebben met veel filmprojecten samengewerkt.

Elizabeth: The Golden Age

Cate Blanchett keert voor dit vervolg op ‘Elizabeth’ terug naar haar rol van de Britse koningin. Hierin wordt het verhaal verteld van de oorlog tussen Spanje en Engeland en het dreigement op de troon vanuit Schotland door Mary Stuart. De koningin moet proberen haar land te redden van een usurpator en van een oorlog die alles dreigt te verwoesten.

It

It is natuurlijk de verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King. Al jaren geleden kwam er een versie van deze klassieker uit maar deze remake is absoluut de moeite waard. Langzaam verdwijnen er kinderen uit een buurt. Deze worden op geheimzinnige wijze weggelokt door een rode ballon. De eigenaar van deze ballon is een gruwelijke bewoner van het riool die in eerste instantie heel aardig en kindvriendelijk lijkt…

Once upon a Time in Mexico

In deze Once upon a Time in Mexico met Antonio Banderas en Johnny Depp volgt El Mariachi (Banderas) het spoor van drugsbaron Barillo door Mexico. Deze laatste is namelijk van plan een coup te plegen op de Mexicaanse president. Maar El Mariachi wordt zelf achtervolgd door de corrupte CIA agent Sands (Depp).

The Other Guys

Deze actie/komedie heeft een paar vaste componenten die je van een film als The Other Guys kan verwachten. Je krijgt uitbundige actiescénes met grappige insteek, flauwe dialogen én het acteerwerk van Will Ferrel, Dwayne the Rock Johnson, Samual L. Jackson en Mark Wahlberg. Samual L. Jackson en The Rock vormen samen één glorieus politieteam dat misdaad na misdaad oplost. Will Ferrel en Mark Wahlberg zijn ook politieagenten maar zitten vastgeplakt aan hun bureau. En ze zien groen van jaloezie..

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief!

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix in juli

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.