Nieuw op Netflix: de beste films en series van Juni

Door: Stefanie Katzenbauer | 01 juni 2020 13:48

Netflix
Nieuws

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in juni nieuw op Netflix!

Keeping up with the Kardashians

Vanaf juni kan iedereen de seizoenen van Keeping up with the Kardashians bingewatchen. Deze reality serie loopt al sinds 2007 en volgt het leven van onder andere Kim Kardashian en haar zeer bekende zussen Kylie, Kourtney en Khloé. Het idee om deze reality serie te beginnen kwam van moeder Chris, die sindsdien zichzelf bestempeld heeft als ‘momager’ (moeder en manager). Voor wie houdt van een goede dosis reality tv drama, is dit het ideale moment om de gordijnen dicht te trekken en zich onder te dompelen in de verbazingwekkende wereld waarin de Kardashians leven.

Spider Man

Goed nieuws voor de fans van de ‘old school’ Spider Man films met Tobey Maguire. De eerste Spider Film met de acteur in de hoofdrol komt namelijk in juni op Netflix. Hier wordt de originele origin story van Peter Parker verteld en hoe deze aan zijn spinachtige kwaliteiten komt. Natuurlijk wordt ook Mary Jane niet vergeten in deze film. Haar rol wordt vertolkt door Kirsten Dunst. Natuurlijk kun je van deze vroege Spiderman film alle klassieke comic en actie aspecten verwachten.

Bridget Jones’ Baby

De nieuwste film in de Bridge Jones reeks verschijnt op Netflix! Inmiddels zijn er enkele jaren in het leven van Bridget verstreken en hoewel ze haar klunzige gewoontes kwijt lijkt te zijn (net als die paar extra kilo’s waar ze in de eerste twee films zo mee worstelt), heeft ze nog steeds de man van haar dromen niet gevonden. Dan verschijnt haar oude vlam Mark Darcy echter weer op het toneel maar ook dit keer kan Mark Darcy concurrentie verwachten. Bridget ontmoet namelijk de zeer charmante Amerikaan Jack Qwant, gespeeld door Patrick Dempsey, ook wel bekend als Dokter Dreamy uit Grey’s Anatomy. Humor en romantiek zijn in ieder geval gegarandeerd!

Raiders of the Lost Ark

Avonturenfilm fans opgelet! Filmklassieker Raiders of the Lost Ark komt in juni op Netflix! Deze film werd geregisseerd door Steven Spielberg en heeft Harrison Ford in de hoofdrol als ontdekkingsreiziger Indiana Jones. In zijn ultieme doel om de wereld rond te reizen op zoek naar archeologische rijkdommen, deinst hij niet terug voor een beetje gevaar of op de loer liggende vijanden. Dit keer gaat hij op zoek naar de verloren Ark, die ongekende geheimen, krachten en mysteries bevat. Maar hij is niet de enige die op zoek is naar de Ark. Hij krijgt de concurrentie van niemand minder dan enkele nazi’s.

Indiana Jones and the Temple of Doom

Als je Raiders of the Lost Ark gekeken hebt en je snakt naar meer, dan kun je er meteen een filmmarathon van maken en Indiana Jones and the Temple of Doom opzetten. Deze film werd wederom geregisseerd door Steven Spielberg maar deze werkte dit keer samen met George Lucas. In deze film beland Indiana Jones in een dorp waar alle kinderen zijn verdwenen. De wanhopige dorpelingen vragen Indiana Jones om een mythische steen te vinden en de kinderen te bevrijden die gevangen worden gehouden door een cultus die kinderen gebruiken als slaven en mensenoffers brengen aan de godin Kali.

Da 5 Bloods

Dit oorlogsdrama is een Netflix Original film. Hierin volgen we vier Vietnam veteranen die terugkeren naar het land waar ze zo veel jaren geleden gevochten hebben. Ze gaan op zoek naar de overblijfselen van hun toenmalige groepsleider. In dat land zijn nog steeds de littekens zichtbaar van de oorlog die zoveel Amerikanen en Vietnamezen het leven kostte. Maar niet alle littekens zijn zichtbaar aan de buitenkant. De veteranen moeten ook hun eigen herinneringen nogmaals onder ogen komen.

Back to the Future

Marty McFly is een gewone jongen in de jaren ’80, met een skateboard, witte sneakers en kenmerkende jaren ’80 kleding. Hij houdt er echter een bijzondere vriend op na: de wetenschapper dokter Emmet Brown. Hij heeft de grootste ontdekking ooit gedaan en een tijdmachine uitgevonden. Maar spelen met de tijd is gevaarlijk en Marty beland plotseling dertig jaar in het verleden. Daar voorkomt hij per ongeluk dat zijn vader en moeder elkaar leren kennen waardoor Marty theoretisch gezien nooit geboren wordt. Tot overmaat van ramp blijkt er ook nog eens geen plutonium beschikbaar te zijn voor de terugreis en zodoende komt Marty vast te zitten in het verleden!

Back to the Future II

Gelukkig hoef je je niet lang af te vragen of het ooit nog goed gaat komen met Marty McFly. Je kunt in juni namelijk meteen Back to the Future deel twee opzetten nadat je deel een gekeken hebt. In dit deel lijken zowel Marty als dokter Emmet Brown weinig geleerd te hebben van de gevaren die ze in deel een onder ogen moesten komen. Dit keer reizen ze namelijk naar de toekomst en wel naar het jaar 2015. Ondertussen steelt bullebak Biff Tannen echter de tijdmachine en reist hij terug naar het jaar 1955 om de jongere versie van zichzelf te voorzien van een sportalmanak met alle uitslagen. Kunnen Doc en Marty de tijd terug draaien en alles weer zo laten zijn als het hoort?

The Sinner (seizoen 3)

In juni verschijnt seizoen 3 van de spannende misdaadserie The Sinner op Netflix. Ondanks dat elk seizoen van The Sinner een losstaand verhaal vertelt, blijft ook hier detective Harry Ambrose een constante factor. Ook dit keer bespeurt de pientere detective rottigheid wanneer hij opgeroepen wordt naar een auto-ongeluk waarbij de chauffeur om het leven is gekomen. De bijrijder, Jamie Burns is een vriend van de chauffeur en heeft het ongeluk wonder boven wonder overleefd. En ondanks dat er in eerste instantie geen sprake lijkt te zijn van een misdaad, bespeurt detective Ambrose dat er iets niet helemaal in de haak zit.

Scarface

Een klassieker die af en aan op Netflix verschijnt en dan weer verdwijnt maar die je gezien moet hebben: Scarface. Deze bekende film met Al Pacino vertelt het verhaal van vluchteling Tony Montana die zijn Greencard in Miami Florida verdient door een Cubaan in het drugscircuit te vermoorden. Hij werkt zich steeds hoger op op de criminele ladder en langzaam maar zeker stijgt het constante geweld, het geld en de macht hem boven zijn hoofd uit en raakt hij steeds verder verwikkeld in moordcomplotten.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: de beste films en series van Juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.