Nieuw op Netflix: beste films en series van oktober

Door: Stefanie Katzenbauer | 01 oktober 2020 17:07

Netflix
Nieuws

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus wij zetten graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in oktober nieuw op Netflix!

Fifty Shades Darker

Het tweede deel van de sexy serie ‘Fifty Shades’ verschijnt deze maand op Netflix. Hierin doet Christian er alles aan om zijn Anastasia weer terug te veroveren nadat ze bij hem weg is gegaan. Op haar voorwaarden is Anastasia bereid bij hem terug te keren, maar dit keer zonder straffen of geheimen. Dat blijkt voor een mysterieuze man zoals Christian Grey echter nog niet zo makkelijk en Anastasia moet opnieuw besluiten wat ze bereid is op te offeren voor de man van haar dromen.

Charlie’s Angels

De remake van de populaire serie Charlie’s Angels verschijnt deze maand op Netflix. Met deze film kun je dus gaan genieten van flink wat ‘girl power’ en natuurlijk een gezonde dosis humor. De film werd namelijk geregisseerd door Elizabeth Banks, die onder andere ook verantwoordelijk is voor kaskrakers als Pitch Perfect. Natuurlijk is een toffe vrouwelijke spionnenfilm niet compleet zonder toffe outfits, veel actie en bijzondere settings. Daarnaast kun je ook genieten van de pakkende hit die Miley Cyrus, Ariana Grande en Lana Del Rey speciaal voor deze film maakten.

Manchester by the Sea

Als zijn oudere broer plotseling overlijdt, wordt Lee aangewezen als de voogd van diens zoon. Daarvoor moet Lee echter terugverhuizen naar zijn geboortedorp, waar de hele geschiedenis van zijn jeugd op hem heeft liggen wachten. Dit betekent dat hij zijn ex-vrouw onder ogen moet komen, maar ook de gehele bevolking van het dorp North Shore.

The Man from U.N.C.L.E

The Man from U.N.C.L.E is een komische actiefilm die zich afspeelt in de jaren ‘60 van de vorige eeuw. CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) werkt samen met een KGB-agent tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het maken van kernwapens. Er vindt een race tegen de klok plaats om de wereld tegen een kernaanval te beschermen. De onwaarschijnlijke samenwerking tussen Amerika en Rusland levert natuurlijk hilarische en spannende situaties op.

American Murder the Family Next Door

Netflix levert weer een waargebeurd moordmysterie af deze maand. In 2018 wordt de 34-jarige Shannan Watts en haar twee dochters als vermist opgegeven. Wat volgt is een gigantische zoektocht naar de moeder en haar twee dochters. Haar echtgenoot blijft vertwijfeld achter. Is Shannan op eigen initiatief verdwenen, of spelen er misschien duistere zaken? In deze documentaire wordt met beeldmateriaal de verdwijning en de nasleep hiervan behandeld.

The Boys in the Band

Heb jij ook zo genoten van de Netflix Original serie Hollywood? Dan is The Boys in the Band wel een goede opvolger voor je! Deze film speelt zich af in New York in de jaren ‘60. De film heeft een paar grote namen zoals Matt Boomer en Jim Parsons. Een groep vrienden wordt naar New York uitgenodigd om de verjaardag van gezamenlijke kennis Harold te vieren. In een tijd waarin homoseksualiteit nog als een afwijking werd gezien en dit onderdrukt moest worden, is een setting waarin er gedronken wordt, de ideale plek om oude geheimen en nieuwe ontdekkingen eruit te flappen. Wat dit echter met de groepsdynamiek doet, valt niet te voorspellen.

Jumanji the Next Level

Het gevaarlijkste spel om te spelen is terug! In Jumanji Next level duiken de personages die je uit de eerste film kent weer terug in het spel om hun vriend te redden. Onvoorzien is echter dat de grootvaders van een van de vrienden óók mee het spel in worden gezogen. Dat levert niet alleen wat gevaarlijke situaties, maar ook hilarische situaties op. Daarnaast komt de groep erachter dat het spel niet langer in dezelfde staat verkeert als hoe ze het hebben achter gelaten.

Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald

Enkele maanden na de gebeurtenissen van de eerste film, staat de tovenaarswereld wederom op zijn kop. Gellert Grindelwald is ontsnapt uit Azkaban en heeft zijn volgelingen om zich heen verzameld. Hij is op zoek naar een bron van gigantische kracht, die hij hoopt te vinden in de jongen Credence. Newt Scamander is de uitgelezen persoon om niet alleen Credence tegen Grindelwald te beschermen, maar ook de tovenaars- en dreuzelwereld tegen de gevaarlijke ideeën van Grindelwald te beschermen.

A Simple Favor

Mama blogger en vlogger Stephanie is dolblij wanneer ze vriendinnen wordt met de zeer coole, mysterieuze en goedgeklede Emily. Wanneer Emily Stephanie vraagt om even op haar zoontje te letten, doet ze dat dan ook graag voor haar vriendin. Het is immers slechts een kleine gunst. Wanneer Emily echter niet meer komt opdagen om haar zoontje op te halen, begint Stephanie een zoektocht naar haar beste vriendin. In deze zoektocht wordt ze bijgestaan door Sean, de echtgenoot van de mysterieuze Emily.

Rebecca

Een meisje van lage komaf werkt al gezelschapsdame voor rijke vrouwen. Zo komt ze op het spoor van een hooggeplaatste kasteelheer genaamd Maxim de Winter. Ze worden op slag verliefd op elkaar en al snel ontstaat er een turbulente romance. Wanneer Maxim haar vraagt om te trouwen, lijkt haar geluk compleet maar eenmaal getrouwd blijken er geheimen te zijn rondom de vorige vrouw van Maxim waar hij koste wat kost niet over wil praten. De huishouding houdt er haar eigen mening op na en de jonge vrouw moet alles op alles zetten om haar plekje in de aristocratische wereld te veroveren en om achter de geheimen van haar echtgenoot te komen.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: beste films en series van oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.