Nieuw op Netflix: De beste films en series van oktober

Door: Stefanie Katzenbauer | 28 september 2018 06:36

Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

22 July

In ’22 July’ worden de afgrijselijke gebeurtenissen van 22 juli 2011 op het Noorse eiland Utøya herleefd. Dit waargebeurde verhaal volgt de aanslag die Anders Breivik daar pleegde tijdens een zomerkamp voor studenten. Die dag vielen er in totaal 69 doden. De film laat de gebeurtenissen van deze dag op bloedstollende wijze zien.

The Haunting of Hill House

Wat past er beter bij de gure oktobermaand dan een goede, klassieke horrorserie? The Haunting of Hill House speelt zich af in een duister gothic kasteel waarin jonge kinderen al snel de eersten zijn die een andere aanwezigheid opmerken. De serie is een moderne uitvoering van het gelijknamige boek.

Chilling Adventures of Sabrina

Voor wie het nog kent van vroeger: Sabrina the teenage Witch is weer terug. In Chilling Adventures of Sabrina wordt de tienerheks weer geconfronteerd met allerlei penibele situaties. Gebaseerd op de stripboeken van Archie Comics maar deze serie lijkt in het niets op de vrolijke, lichthartige serie die we vroeger op TV konden zien. Sabrina is duister geworden en we zullen het weten ook.

Eat Pray Love

Julia Roberts vertolkt in Eat Pray Love de rol van een vrouw die het na een heftige scheiding niet meer ziet zitten. Deze verfilming, na het gelijknamige boek, kreeg een hele schare trouwe volgers die net als de vrouw in het boek/de film, verlossing zochten van hun dagelijkse sleur. Deze wordt uiteindelijk gevonden in, je verwacht het niet, eten, religie en liefde.

Operation Finale

In Operation Finale zien we Ben Kingsley het waargebeurde verhaal spelen van de meest dodelijke officieer in Hitlers rangen, Adolf Eichmann. Deze luitenant wist na de Tweede Wereld Oorlog te ontsnappen maar moet uiteindelijk alsnog verantwoording afleggen en boetedoen voor zijn gruwelijke oorlogsmisdaden. Mossad-agent Peter Malin krijgt de taak om hem tot verantwoording te dwingen.

Apostle

In Apostle reist een man af naar een afgelegen eiland om zijn zus te redden van een religieuze sekte. Er wordt echter losgeld gevraagd voor de zus maar de sekte merkt al snel dat ze onderschat hebben waar de man toe in staat is om zijn zus te redden.

De film speelt zich af in het verleden waardoor we extra kunnen genieten van alle barbaarse praktijken die de religieuze sekte uitoefent.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: De beste films en series van oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.