Nieuw op Videoland: beste series en films van juli

Door: Maikel Dijkhuizen | 01 juli 2021 09:17

Videoland
Nieuws

Liefhebbers van Nederlandstalige series en films hebben veel profijt van Videoland. Na een gratis proefperiode van twee weken kun je vanaf € 4,99 euro per maand een abonnement afsluiten. Welke verse films en series mag je in juli verwachten. Dit is er nieuw op Videoland.

Lost (seizoen 1 t/m 6)

Vanaf 5 juli kunnen abonnees de hitserie Lost in z’n geheel op Videoland bingewatchen. Op deze datum staan namelijk alle 121(!) afleveringen van de zes beschikbare seizoenen online. In seizoen 1 komen tientallen mensen na een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland terecht. Al snel blijkt dit niet zomaar een tropisch eiland, want er gebeuren allerlei mysterieuze dingen. Zo gaat er onder meer een gerucht rond dat er in de jungle een monster zou leven. De overlevenden proberen er samen het beste van te maken, al staan sommige verhoudingen wel op scherp. In de seizoenen die volgen ontdekken de hoofdpersonages onverwacht nog meer overlevenden van de vliegtuigcrash en proberen sommigen halsoverkop de bewoonde wereld te bereiken. Liefhebbers van spannende thrillerseries worden op hun wenken bediend.

S.W.A.T. (seizoen 3)

Het beruchte S.W.A.T.-team lost misdaden in Los Angeles adequaat op. Daniel Hondo is dé man om het bonte gezelschap te leiden. Hij kent het harde leven van de straat namelijk als geen ander. Overigens heeft dat niet alleen maar voordelen, want hij komt regelmatig voor duivelse dilemma’s te staan. In dit derde seizoen pleegt een terrorist meerdere bomaanslagen in de stad. Het gebruik van gewelddadige drones maakt het oplossen van deze zaak erg complex. De komst van luitenant Piper Lynch is dan ook meer dan welkom om het dreigende terrorisme in de metropool te bestrijden. De 21 afleveringen van deze populaire actieserie zijn vanaf 3 juli te zien.

Absentia (seizoen 3)

Fans van de misdaadserie Absentia kunnen vanaf 23 juli seizoen 3 op Videoland bewonderen. Het hoofdpersonage Emily Byrne is door haar werkgever op non-actief gesteld, waardoor ze een tijdje niet voor de FBI mag werken. Ze gebruikt de tijd om leuke dingen te doen met haar zoon Flynn. Helaas komt daar al gauw een einde aan, aangezien er een internationale strafhaak boven het hoofd van haar ex-man Nick hangt. Om te voorkomen dat haar gezin nog verder uiteenvalt, besluit Emily het heft in eigen hand te nemen. Een gewaagde beslissing waarbij ze niet op hulp van de FBI hoeft te rekenen. Overigens is dat misschien maar beter ook, want niet iedereen binnen deze politiedienst blijkt te vertrouwen. Lukt het Emily om de zaak tot een goed einde te brengen?

FC Utrecht

Sportdocumentaires schieten als paddenstoelen uit de grond. Ditmaal staat voetbalclub FC Utrecht ter ere van zijn vijftigjarige jubileum in de schijnwerpers. Een cameraploeg volgde de Domstedelingen een heel seizoen lang. Verwacht onder meer unieke beelden uit de kleedkamer en interviews uit alle geledingen van de volksclub, waarbij de beweegredenen van suikeroom Frans van Seumeren vanzelfsprekend niet onderbelicht zullen blijven. De vraag is in hoeverre de documentaire aandacht schenkt aan het gevoelige vertrek van trainer John van den Brom. Vanaf 20 juli bekijk je het antwoord. Er is tot dusver nog geen trailer vrijgegeven.

Churandy Martina

De Nederlandse topsprinter Churandy Martina deed al in 2004 mee aan de Olympische Spelen en aankomende zomer is hij er in Japan ‘gewoon’ weer bij. Deze documentaire volgt de goedlachse Antilliaan in de aanloop naar zijn vijfde (en laatste) Olympische toernooi. De beelden laten onder meer zien hoe Churandy Martina voor zijn sport leeft en welke impact zijn carrière op zijn persoonlijke leven heeft. Zo traint de spurter in Nederland, terwijl zijn gezin op Curaçao woont. Hoe gaat hij om met die afstand? De documentaire is vanaf 23 juli op Videoland te zien. Er is nog geen trailer verschenen. 

Nieuwe films

Abonnees kunnen in juli weer volop verse films streamen op Videoland. Geniet onder meer van de Nederlandse titels Onze Jongens in Miami, Vals, De Bende van Oss en De Expeditie van Familie Vos. Tot slot is de cabaretvoorstelling Heppie De Peppie van Roué Verveer vanaf 3 juli te zien. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Videoland: beste series en films van juli

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.