Nieuw op Videoland: beste series en films van maart

Door: Maikel Dijkhuizen | 01 maart 2021 09:04

Videoland
Nieuws

Liefhebbers van Nederlandstalige series en films hebben veel profijt van Videoland. Na een gratis proefperiode van twee weken kun je vanaf € 4,99 euro per maand een abonnement afsluiten. Welke verse films en series mag je in maart verwachten. Dit is er nieuw op Videoland.

Força Koeman

Na een fors aantal clubs heeft Ronald Koeman het dan eindelijk voor elkaar. In de zomer van 2020 werd de voormalige voetballer eindelijk trainer van zijn droomclub FC Barcelona. Met pijn in het hart liet hij het Nederlands Elftal achter zich zonder ook maar één eindtoernooi te hebben gespeeld. Deze driedelige documentaire geeft een indrukwekkend inkijkje achter de schermen van Koemans veelbesproken overgang naar de topclub. Zie onder meer hoe zijn zaakwaarnemer Rob Jansen, vrouw Bartina, kinderen en topvoetballers als Memphis Depay en Frenkie de Jong de transfer beleven. Ontdek bovendien wat er allemaal komt kijken bij het aansturen van misschien wel de populairste voetbalclub ter wereld. Zowel zakelijk als privé gaan alle deuren open!

Console Wars

Xbox en PlayStation vechten met hun nieuwste generatie spelcomputers momenteel een heuse ‘consoleoorlog’ uit, maar begin jaren ’90 waren twee andere bedrijven aan de macht in de wereld van videogames. Nintendo en SEGA gingen op nogal rivaliserende wijze de strijd met elkaar aan. Deze vermakelijke documentaire kijkt met diverse hoofdpersonen terug op deze periode. Hoe kwam SEGA met behulp van een blauwe egel aan de macht en wat leidde uiteindelijk de ondergang van de spelcomputerfabrikant in? Onder meer de interne strubbelingen binnen SEGA komen aan bod. Verwacht verder veel nostalgische (video)beelden en archiefopnames van gamende kinderen. Console Wars is vanaf 2 maart bij Videoland te zien. 

The Next E-Talent: Team Gullit

Er is inmiddels een behoorlijke markt voor professionele e-sporters. In dat kader gaan Ruud Gullit en Koen Weijland (professionele e-sporter) in deze talentenjacht op zoek naar het grootste FIFA-talent van Nederland. De spoeling is ruim, want alleen in ons koude kikkerlandje spelen al zo’n 1,5 miljoen mensen deze populaire voetbalgame. Naast de juiste gameskills is er meer nodig om als succesvol e-sporter te slagen. Zo dien je jezelf online goed te verkopen en via socialmedia-posts zoveel mogelijk volgers te binden. Aan de hand van diverse opdrachten en uitdagingen komt van de elf deelnemers de beste kandidaat bovendrijven. De winnaar verovert een plekje in de bekende e-sportsploeg Team Gullit. Op 2 maart staan de eerste twee uitzendingen op Videoland, waarna er wekelijks een verse aflevering bijkomt. 

McQueen

Videoland zet in maart diverse interessante documentaires online, waaronder McQueen uit 2018. In dit meeslepende verhaal staat de markante modeontwerper Alexander McQueen centraal. De Brit leidde in zijn jeugd een ietwat teruggetrokken bestaan, waarbij hij een passie voor tekenen ontwikkelde. Diverse grote modemerken wisten hem als ontwerper te strikken, waarna hij onder zijn eigen naam een modemerk startte. Hij ontwierp kleding voor sterren als Kate Moss, Victoria Beckham, David Bowie en Lady Gaga. Het succes binnen de harde modesector eiste helaas zijn tol. Alexander had last van depressies en greep vaak naar harddrugs. Het overlijden van zijn moeder in 2010 kwam hij niet te boven. Korte tijd later maakte de bekende modeontwerper op veertigjarige leeftijd een einde aan zijn leven. Bekijk vanaf 15 maart deze breed gewaardeerde documentaire.

The Blacklist (seizoen 8)

Fans van The Blacklist opgelet! Vanaf 13 maart staat er een gloednieuw seizoen op Videoland. Zodra de voortvluchtige crimineel Raymond Reddington (Red) zich op eigen initiatief aangeeft, heeft de FBI goud in handen. Red bezit namelijk een zwarte lijst met misdadigers en terroristen die hij samen met de politie te grazen wilt nemen. Een heikel punt is dat Raymond Reddington uitsluitend met FBI-nieuwkomer Elizabeth Keen wilt praten. In seizoen acht bereikt de ‘samenwerking’ tussen de twee een kookpunt. Als gevolg daarvan brengt dat op het gebied van opsporing de nodige uitdagingen met zich mee. Seizoen negen van The Blacklist is inmiddels ook al aangekondigd. 

Nieuwe films

Abonnees kunnen in maart weer volop nieuw toegevoegde films streamen op Videoland. Geniet onder meer van Burlesque, Bridget Jones’s Diary, Keepers, The Sum of All Fears, Angel Has Fallen, The Hunger Games, The Danish Girl, Trading Paint en Child 44. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Videoland: beste series en films van maart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.