Nieuw op Videoland: beste series en films van mei

Door: Maikel Dijkhuizen | 03 mei 2021 09:09

Videoland
Nieuws

Liefhebbers van Nederlandstalige series en films hebben veel profijt van Videoland. Na een gratis proefperiode van twee weken kun je vanaf € 4,99 euro per maand een abonnement afsluiten. Welke verse films en series mag je in mei verwachten. Dit is er nieuw op Videoland.

The Handmaid’s Tale (seizoen 4)

Videoland zet op 30 april de eerste twee afleveringen van het vierde seizoen van de bekroonde serie The Handmaid’s Tale online. Daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering. Deze serie gaat over het wel en wee van de gesloten staat Gilead, die voorheen bij de Verenigde Staten hoorde. Vanwege de lage geboortecijfers zijn jonge vrouwen eigendom van de staat, maar June legt zich niet bij deze status neer. In seizoen vier ontpopt het hoofdpersonage zich namelijk als een rebellenleidster waarbij ze alle vrouwen uit Gilead wil bevrijden. Ze neemt grote risico’s en neemt beslissingen die mogelijk grote gevolgen voor haar naasten hebben. 

Project Gio

In Project Gio speelt de bekende YouTuber Giovanni Latooy zichzelf. Nadat zijn ouders twee weken op vakantie gaan, besluit Gio een groot feest voor zo’n honderd man te geven. Dat gaat volledig mis, want een groot deel van het huis raakt na het afsteken van vuurwerk verwoest. Het YouTube-fenomeen laat zich niet uit het veld slaan en besluit om de villa met behulp van klusjesmannen zo goed mogelijk te repareren. De twintiger heeft alleen geen cent te makken. Ondertussen draait zijn YouTube-kanaal door alsof er niks aan de hand is en blijft Gio aan de lopende band nieuwe filmpjes uploaden. Project Gio is vanaf 7 mei te zien.

De Matchmaker

De Matchmaker verscheen al eens eerder op Videoland, maar op 22 mei is de romantische komedie wederom op het streamingplatform te zien. Chris keer na een jarenlang internationaal bestaan als fotograaf weer terug naar het ouderlijk huis voor een nieuwe opdracht. Hij probeert voor zijn alleenstaande moeder Marja de ideale match te vinden. Chris besluit om stiekem een promofilmpje van zijn moeder te maken en dat vervolgens op een datingsite te publiceren. De reacties van alleenstaande mannen zijn overweldigend. Marja valt tijdens de vele dates van de ene verbazing in de andere. Weet zij het liefdesgeluk te vinden? 

TIJD IS GELD

TIJD IS GELD geeft een indrukwekkend inkijkje achter de doorgaans gesloten wereld van de horlogehandel. Deze driedelige documentaire volgt de nog maar 27-jarige Jasper Lijfering op de voet. Hij is de succesvolste horlogehandelaar van ons land, waarbij hij boegbeelden als Ellen DeGeneres en Lil' Kleine inzet om een de internationale top te bereiken. Helaas is niet alles goud wat er blinkt. De peperdure uurwerken zijn erg in trek bij criminelen, waardoor Lijfering voor allerlei grote (veiligheids)uitdagingen komt te staan. Zo moest hij noodgewdongen verhuizen en is zijn winkel in Amsterdam al eens leeggeroofd. Deze docureeks is vanaf 7 mei in z’n geheel op Videoland te zien. Er is vooralsnog geen trailer vrijgegeven. 

The Revenant

Onlangs verscheen The Revenant op Videoland. Leonardo DiCrapio kroop voor deze avonturenfilm in de huid van Hugh Glass. Het verhaal speelt zich af tijdens de negentiende eeuw, waarbij Hugh en zijn mede-avonturiers tijdens een expeditie door de Amerikaanse wildernis worden aangevallen door een beer. Het gezelschap valt uiteen en Hugh blijft uiteindelijk alleen achter. Het is de start van een onmenselijke overlevingstocht waarbij de hoofdpersoon te maken krijgt met verraad, tegenslagen en een strenge winter.

Nieuwe films

Abonnees kunnen in mei weer volop nieuw toegevoegde films streamen op Videoland. Geniet onder meer van Vault, Fury, Whiplash, American Assin, We Were Soldiers, Rambo: Last Blood, Patriots Day, Valkyrie, Ghost en A Private War.

1 Reactie(s) op: Nieuw op Videoland: beste series en films van mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 3 mei 2021 13:43 Helenqe
    Hi… Als u wilt gratis sеks in uw stad >>> adultme.fun
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.