Outlook.com krijgt Google Drive en Facebook-integratie

Door: Redactie Computer!Totaal | 16 september 2016 15:01

Internet & Thuis

Microsoft gaat gebruikers van Outlook.com (voorheen Hotmail) extra functionaliteit bieden. Zo komt er integratie voor het delen van bestanden vanuit Google Drive en kunnen er direct foto's van je Facebook-account per mail worden verstuurd.

De laatste jaren heeft de maildienst van Microsoft al wat nieuwe functionaliteit gekregen. Zo was het bijvoorbeeld al mogelijk om bestanden van de clouddiensten Box en Dropbox direct vanuit je mailbox met anderen te delen. Vanaf mei dit jaar is Microsoft ook begonnen met de uitrol van Outlook.com nieuwe stijl, waarbij de webinterface van de maildienst meer in lijn is met de Office 365-omgeving. Lees ook: Mail automatisch doorsturen vanuit Outlook.

Vanaf oktober rolt Microsoft de nieuwe functionaliteit voor het delen van bestanden uit Google Drive en Facebook uit voor de webdienst van Outlook.com. iOS- en Android-gebruikers konden met de Outlook-app al eerder bestanden vanuit Google Drive en Facebook delen via de mail.

Office 365

De vernieuwingen gaan over enkele weken ook gelden voor de zakelijke versies van Outlook.com die onderdeel zijn van Office 365. Daar komt dan ook het delen van bestanden vanuit Dropbox en Box.com bij als nieuwe functies.

0 Reactie(s) op: Outlook.com krijgt Google Drive en Facebook-integratie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.