Summer of love: 10 zomerfilms en romcoms op Netflix

Door: partner-redactie | 19 juli 2018 09:58

Partnerbijdrage

Het is niet voor niets dat in de zomerperiode de meest woeste liefdesrelaties opbloeien om vervolgens tegen kerst met een sisser te doven. Met deze tien zomerfilms en romcoms op Netflix kun jij nog even wegzwijmelen (tot december).

partner

01 Notting Hill

Notting Hill is een klassieker onder de romantische comedy’s. Met romcom-alleskunner Hugh Grant en de charmante Julia Roberts is dit een heerlijk liefdesverhaal om bij weg te zwijmelen. Mocht je het verhaal nog niet kennen, hier een korte samenvatting: Anna Scott is een wereldberoemde actrice die op een dag de boekhandel van de charmante Brit William Thacker binnenvalt. Het is liefde op het eerste gezicht maar kan haar roem hen de relatie gunnen die ze verdienen?

02 The Terminal

Een prachtige feelgood film van Tom Hanks. In The Terminal is Viktor Narvorski gestrand op het bekende New-Yorkse vliegveld JFK. In zijn thuisland Krakhosia is namelijk tijdens zijn vlucht een opstand uitgebroken waardoor de arme Viktor geen nationaliteit meer heeft en dus niet toegelaten kan worden tot de Verenigde Staten.

De film zit vol humor, prachtig acteerwerk en een verfrissende romance.

03 How to lose a Guy in 10 days

Andie schrijft een column waarin ze dames uitlegt hoe ze bepaalde zaken moeten aanpakken. Ze wil echter meer uit haar werk halen en ze besluit zich te richten op de onderzoeksjournalistiek. Er zal een artikel komen over de zaken die je als vrouw fout kunt doen in een relatie waardoor je gedumpt wordt. Maar je kan op één hand aftellen dat de zaken totaal niet zo uitpakken als gepland.

04 Ibiza

Harper mag na vier jaar hard werken op een zakenreis naar Barcelona. Dus sleept ze haar vriendinnen mee naar Spanje. Eenmaal daar wordt er lustig op los gefeest voor de grote zakelijke meeting en Harper wordt meteen verliefd op de knappe DJ Leo. Ze besluit hem te volgen naar Ibiza één dag voor haar zakelijk overleg. Of dat nou zo’n goed idee is?

05 Killers

Jenny wordt met haar ouders meegesleept op vakantie omdat ze net single is. Als ze per ongeluk een hotelkamer enkele verdiepingen van haar ouders verwijderd krijgt, openen zich nieuwe deuren en kansen voor haar. Ze ontmoet de knappe geheimagent/huurmoordenaar Spencer. Dat weet Jenny echter niet en dat zorgt natuurlijk voor hilarische situaties.

Als je veel series en films streamt, heb je in het hele huis goed internet nodig. Je wil video's natuurlijk zonder haperen kunnen kijken - op de bank, in de slaapkamer of in de tuin. Loop je toch tegen problemen aan? Dan kunnen de devolo GigaGate powerline-adapters en wifi-bridge uitkomst bieden. De dLAN 1200+ WLAN ac powerline-adapter kwam bijvoorbeeld als beste uit een grote test van Computer!Totaal. Ook onze reviews én die van onze lezers waren positief.

Streamen werkt prima met een wifi-bridge, bijvoorbeeld de devolo GigaGate. De review daarvan lees je hier.

Ook met de devolo Multiroom WiFi Kit kun je perfect streamen. Hier vind je alle Testpanel-tests van onze lezers.

06 Toscaanse Bruiloft

Nederland maakt zelf ook genoeg zoetsappige zomerfilms om bij weg te zwijmelen. Kwijlen kan je naar Jan Kooiman of de natuurlijke schoonheid Sophie van Oers. in de zomerse film Toscaanse Bruiloft.

In deze Italiaanse setting kan de weddingplanner van het spektakel zelf maar geen liefde vinden. Ondanks dat de omgeving meer dan voldoende romantiek uitstraalt komt er het nodige drama aan te pas voordat we kunnen genieten van een happy end.

07 Letters to Juliet

Ook deze film is gesitueerd in het romantische Italië. De lieftallige Amanda Seyfried beleeft een avontuurlijke zomer in Verona, de thuisbasis van het meest bekende liefdeskoppel uit de geschiedenis: Romeo en Julia. Hier werkt ze aan een onderzoeksproject voor een tijdschrift.

Een brief geadresseerd aan Julia Capulet zet de jonge Sophie op het spoor van de ultieme liefde.

08 The Accidental Husband

Emma is een relatie-expert met, vanzelfsprekend, een vaste en stabiele relatie. Met een dikke verlovingsring aan haar vinger plant ze minutieus haar bruiloft. Totdat ze erachter komt dat ze al getrouwd is! Namelijk met Patrick, een ruige brandweerman. Natuurlijk probeert Emma alles op alles te zetten om van Patrick te scheiden maar hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen, hoe leuker ze hem gaat vinden.

09 The Fundamentals of Caring

Een rouwende schrijver besluit zich te storten op vrijwilligerswerk. Hierin verzorgt hij de gekwelde en gehandicapte Trevor, een tiener die rebelleert tegen zijn ziekte en zijn omgeving. De film is een hartverwarmende film met een grote dosis humor en een nieuw perspectief op het leven.

10 Ferris Bueller’s Day Off

Deze klassieke jaren 80-film brengt je meteen terug naar de tijd dat je zelf op school zat en wilde spijbelen. Ferris Bueller zet zijn anti-school plan door en brengt een waanzinnige dag door waarop de gekste dingen gebeuren.

De lichtzinnigheid van deze film maakt hem perfect voor een late zomeravond!

0 Reactie(s) op: Summer of love: 10 zomerfilms en romcoms op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.