Tien beste sci-fi en fantasyfilms op Netflix

Door: Stefanie Katzenbauer | 16 november 2018 17:02

Devolo netflix
Partnerbijdrage

Heb je niet alleen zin in een spannende maar ook een fantastische film? Raadpleeg dan ons lijstje met de tien beste sci-fi en fantasyfilms op Netflix. Veel kijkplezier!

Advantageous

In Advantageous staat in een nabije toekomst de hele maatschappij op kiepen. Mensen zijn straatarm en om te slagen in deze wereld moet je jezelf onderscheiden. Dat probeert ook Gwen te doen met haar dochter Jules. Gwen werkt bij een bedrijf dat vergevorderde cosmetische chirurgie aanbiedt, maar wanneer ze zelf op het punt staat onderdeel te worden van het bedrijf, merkt ze dat lang niet alles zo rooskleurig is als werd voorgesteld.

Arrival

Wat doe je wanneer er plotseling meerdere alien schepen op je aarde landen en daar blijven staan? Probeer je contact te leggen? Val je meteen aan? Dit zijn ook de keuzes waarvoor de onderzoekers in Arrival staan. Ze besluiten contact te leggen maar natuurlijk spreken de aliens een andere taal. Deze bloedstollend spannende film is een absolute aanrader voor iedereen die de standaard alien beu is en weer verrast wil worden en een die ook absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken.

Equals

Wanneer iedereen leeft in een emotieloze wereld en je merkt dat je verliefd wordt, wat doe je dan? In Equals zijn alle emoties uitgeschakeld en worden deze behandeld als een ziekte. Maar ben je nog wel mens wanneer je hele bestaan bestaat uit eten en werken?

Children of Men

In Children of Men zijn de vrouwen op de hele wereld onvruchtbaar geworden. Dit houdt natuurlijk in dat de mensheid op deze manier langzaam maar zeker zal uitsterven. Er ontstaat een dystopische toestand in de wereld maar dat lijkt allemaal te veranderen wanneer er een zwanger meisje ontdekt wordt. Haar leven en dat van haar baby dient met man en macht beschermd te worden.

Als je veel series en films streamt, heb je in het hele huis goed internet nodig. Je wil video's natuurlijk zonder haperen kunnen kijken - op de bank, in de slaapkamer of in de tuin. Loop je toch tegen problemen aan? Dan kunnen de devolo GigaGate powerline-adapters en wifi-bridge uitkomst bieden. De dLAN 1200+ WLAN ac powerline-adapter kwam bijvoorbeeld als beste uit een grote test van Computer!Totaal. Ook onze reviews én die van onze lezers waren positief.

Streamen werkt prima met een wifi-bridge, bijvoorbeeld de devolo GigaGate.

Ook met de devolo Multiroom WiFi Kit kun je perfect streamen. Hier vind je alle Testpanel-tests van onze lezers.

Errementari

Errementari is een Spaanse fantasyfilm die zich afspeelt in de 19de eeuw. Een smit wordt door zijn hele dorp gemeden omdat hij de belichaming van de duivel zou zijn. Natuurlijk is in deze film niets wat het lijkt en degene die daar achter moet komen, is een klein meisje. Vanaf dat punt moet het dorp zich afvragen of ze wel echt weten wat goed en slecht is.

Passengers

De passagiers van het ruimteschip in Passengers zijn op weg naar een betere toekomst. Helaas is deze toekomst op een andere planeet te vinden en dus moeten ze in een slaapcoma gehouden worden totdat ze gearriveerd zijn. Maar wanneer één iemand vroegtijdig wakker wordt, slaat al snel de wanhoop en eenzaamheid toe.

Paul

Paul is wederom een alienfilm maar ook deze is niet zoals alle andere films. In deze komische film vol Britse humor, ontdekken twee vrienden op een roadtrip een alien. En dan zijn deze twee vrienden ook nog nét de grootste ruimtefans die er te vinden zijn. Deze alien wil maar al te graag met hun rondreizen en is benieuwd naar alle gekke dingen die de mens doet maar heeft ook dringend de hulp nodig van de twee vrienden.

Van Helsing

Van Helsing vertelt het klassieke verhaal van Van Helsing, de beroemde vampierjager. In deze film zien we Hugh Jackman deze rol vertolken in een steampunk setting. Van Helsing staat natuurlijk aan de goede kant maar moet dit geheim houden. Zijn werk levert hem vaak penibele situaties op en wanneer de vampiers het daadwerkelijk op hem voorzien hebben, moet hij al zijn trucjes uit de kast halen.

What Dreams May Come

Is er leven na de dood? In What Dreams May Come vindt dokter Chris het antwoord op deze vraag. Hij sterft bij een auto-ongeluk en komt terecht in de hemel. Dit blijkt een fantastische plek te zijn waar alles, zoals je van de hemel mag verwachten, vredig en vrolijk is.

Maar kun je hiervan wel genieten wanneer de liefde uit je leven nog op aarde is en rouwt om jouw verlies?

What Happend To Monday

In What Happened To Monday bevinden we ons in een dystopische en overbevolkte wereld waar de één kind regel is doorgevoerd tot extreme consequenties. Wanneer er een zevenling wordt geboren, brengt dit de verzorgder van deze zeven baby’s in een lastig dilemma. Hij besluit ze in het geheim groot te brengen maar de angst voor ontdekking ligt constant op de loer.

0 Reactie(s) op: Tien beste sci-fi en fantasyfilms op Netflix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.