Tip: 10 hilarische Vine accounts om te volgen

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 29 september 2013 09:00

How To

Als je je somber voelt helpt het vaak om even door Vine's Comedy-gedeelte heen te scrollen. Maar de ene Vine gebruiker is grappiger dan de andere, dus het is belangrijk dat je een aantal gegarandeerd hilarische mensen hebt om te volgen. We hebben een lijst samengesteld van 10 hilarische accounts.

Will Sasso

Acteur/komiek Will Sasso zet de standaard voor komedie op Vine met zijn citroenseries, Arnold Schwarzenegger impressies, en algemene hilariteit.

Ryan McHenry

Waarom is Ryan Gosling zo geschikt voor memes? "Hey girl", "Ryan Gosling won't eat his cereal", en "Ryan Gosling, Disneyland, Cats" zijn geweldige memes. Vooral de vines met de ontbijtgranen, het werk van de Schotse schrijver/regisseur Ryan McHenry, bewijzen dat 6 seconden meer dan voldoende tijd is voor komedie.

Gillian Jacobs

De "selfie" video's van Community-actrice Gillian Jacobs zijn altijd gevat. Ze danst, ze praat met haar hond, ze beeldt een alternatieve realiteit uit waarin ze een drieling is. Oh, en er is ook wat Community actie.

Brian Carroll

Komiek Brian Carroll doet dingen met Post-its waar de meeste mensen nog niet eens van zouden dromen.

Adam Goldberg

Acteur Adam Goldberg is vaak grappig op Vine, maar hij experimenteert ook met cinematografische technieken - soms met een griezelig effect.

Jimmy Fallon

Neem een kijkje achter de schermen bij Late Night with Jimmy Fallon wanneer de komiek backstage vines plaatst (wat niet al te vaak gebeurt).

Marlo Meekins

Marlo Meekins is een striptekenares en karikaturist die met haar fysieke komedie veel volgelingen op Vine gekregen heeft - en ze is een vriendin van Will Sasso (altijd een bonus).

Bo Burnham

Bo Burnham is een van onze favorieten. Deze komiek is 22 jaar oud en maakt hilarische video's in en om zijn huis. Grappige Google zoekopdrachten en neptelefoontjes in overvloed!

Papa C Los

Papa C Los's Vine is geweldig. Stop-motion en time-lapse video's, grappige stukjes, en clips met schattige kinderen en huisdieren zorgen voor een afwisselende Vine account.

Gingercast

Kom hier kijken naar technisch nieuws in 6 seconden. Een samenvatting van alles wat zo geweldig is aan Vine.

Dit is een vrij vertaald artikel van onze zustersite TechHive.com, geschreven door Caitlin McGarry (@Caitlin_McGarry). De mening van de auteur komt niet per definitie overeen met die van ComputerTotaal.nl.

0 Reactie(s) op: Tip: 10 hilarische Vine accounts om te volgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.