Tip: Download Netflix-titels in het buitenland

Door: Martin Gijzemijter | 12 augustus 2017 08:16

Netflix
How To

Sinds enige tijd biedt Netflix de mogelijkheid om titels te downloaden zodat je ze offline kunt bekijken. Dat is handig voor wanneer je op vakantie gaat en in het vliegtuig zonder internet je serie af wilt kijken, maar andersom kun je de functie ook gebruiken om titels op je vakantielocatie te downloaden.

Netflix houdt keurig in de gaten op welke locatie je bevindt en past het aanbod daaraan aan. Dus wanneer je je in Amerika bevindt, heb je toegang tot het gehele Amerikaanse aanbod van Netflix. Dat kun je natuurlijk in je voordeel gebruiken.

Netflix-titels downloaden

Helaas zijn niet alle titels op Netflix te downloaden, maar het worden er gelukkig steeds meer. Om deze titels te vinden start je Netflix op je smartphone of tablet en druk je in het menu aan de linkerkant op Beschikbaar voor download. Blader nu door het aanbod en druk op de titel die je graag wilt downloaden. Klik nu op de knop Downloaden (pijltje naar beneden met een streepje eronder) om de film of de aflevering van de serie te downloaden. De download wordt direct gestart (doe dit uiteraard alleen als je wifi hebt).

Netflix

Gedownloade titels bekijken

Wanneer je de titel hebt gedownload, vind je hem automatisch terug onder het kopje Mijn downloads in het menu aan de linkerkant. Zolang je in het land bent waar je de titel hebt gedownload, kun je deze zonder problemen kijken. Kom je weer terug in Nederland, dan zul je de melding krijgen dat je de titel niet kunt bekijken in deze regio. De oplossing? Heel eenvoudig. Schakel je internet uit (vliegtuigmodus) zodat Netflix niet kan controleren in welke regio je je bevindt. Vervolgens kun je de titel zonder problemen bekijken.

0 Reactie(s) op: Tip: Download Netflix-titels in het buitenland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.