Videoland begint met offline ‘streaming’

Door: Jeroen Boer | 19 oktober 2016 10:00

Nieuws

Streamingdienst Videoland krijgt binnenkort de mogelijkheid om films en series offline te kijken. Daarbij begint de dienst met kinderfilms- en series. Deze kun je downloaden op je smartphone of tablet en vervolgens overal zonder internetverbinding afspelen.

Streamingdienst Videoland, onderdeel van RTL Nederland, rolt nog voor het einde van dit jaar de mogelijkheid om series en films offline te bekijken. Hierbij begint de streamingdienst wel met kinderseries – en films. Vermoedelijk niet direct de content waar jij geïnteresseerd in bent, maar wel ideaal om kinderen bezig te houden tijdens een lange autorit. Videoland heeft wel plannen om begin 2017 ook de rest van de content offline beschikbaar te maken. Lees ook:Haal alles uit Netflix met deze 8 superhandige tips

Onbeperkt downloaden

De offlinefunctie is vergelijkbaar met de mogelijkheid die muziekstreamingdiensten als Spotify en Deezer al lange tijd kennen. Je selecteert de content die je altijd wilt kijken en downloadt die vervolgens naar je apparaat. Je kunt die series en films vervolgens overal kijken zonder dat je daar een internetverbinding voor nodig hebt. De offlinefunctie kent geen downloadlimiet, je kunt net zoveel series en films downloaden als er op je smartphone of tablet passen. Er zijn al langere tijd geruchten dat ook Netflix werkt aan het offline beschikbaar maken van films en series.

Videoland begint met het kinderaanbod, maar maakt in 2017 ook de rest van het aanbod offline beschikbaar.

0 Reactie(s) op: Videoland begint met offline ‘streaming’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.