Zo ziet je Facebook-pagina er voor anderen uit

Door: redactie-computertotaal | 03 oktober 2013 14:30

How To

Als je de privacy-instellingen van Facebook hebt aangepast, is het doorgaans goed om te weten hoe je profielpagina er voor anderen uitziet. Zo wil je misschien niet dat de hele wereld je stormachtige relaties kan volgen. Gelukkig is het eenvoudig te checken hoe iemand je profiel te zien krijgt.

Terwijl je op de Facebook website bent ingelogd, ga naar de menuknop Privacysnelkoppelingen - deze knop lijkt om een hangslot-icoon met drie horizontale lijnen erachter - en klik erop.

Nu kun je de lijst "Wie kan mijn inhoud zien?" selecteren en "Weergeven als" kiezen in het gedeelte "Wat zien anderen op mijn tijdlijn?". Dit brengt je naar je profielpagina, maar met een zwarte balk aan de bovenkant waarmee je kunt kiezen als welke persoon je je profiel te zien wilt krijgen.

Bekijken als specifiek persoon

Standaard laat de tool zien hoe je profiel er voor het algemene publiek uitziet, maar als je wilt weten hoe een bepaalde persoon je profiel te zien krijgt, selecteer dan Bekijken als specifiek persoon en typ iemands naam in.

Om terug te gaan naar hoe het er voor het algemene publiek uitziet, selecteer Weergeven als Openbaar. Om deze weergave te verlaten, klik op de X-knop in de zwarte balk bovenaan je profiel.

Dit is een vrij vertaald artikel van onze zustersite TechHive.com, geschreven door Nick Mediati (@dtnick). De mening van de auteur komt niet per definitie overeen met die van ComputerTotaal.nl.

0 Reactie(s) op: Zo ziet je Facebook-pagina er voor anderen uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.