ABN Amro laat gebruikers inloggen met Touch ID

Door: lub-snoek | 13 december 2016 15:01

Nieuws

Naast onder andere ING en de Rabobank laat ABN Amro zijn klanten nu ook mobiele betalingen verrichten met een vingerafdruk. Door de nieuwste versie van de app te downloaden, heb je toegang tot de nieuwe functies.

Betalen met een vingerafdruk kan in de Mobiel Bankieren-app van de bank voor Android- en iOS. Normaliter gebruik je daarvoor een 5-cijferige code. Die optie blijft overigene bestaan, bijvoorbeeld voor klanten die geen vingerafdrukscanner in hun telefoon hebben. Lees ook: 15 apps om te betalen met je smartphone.

Ook inloggen kan vanaf nu simpelweg met een vingerafdruk, net zoals het verrichten van iDEAL-betalingen. Naast de vingerafdrukscanner is het nu ook mogelijk om snel persoonlijke gegevens te wijzigen in de app. Om in te loggen en betalingen uit te voeren met Touch ID heb je de eerste keer een e.dentifier nodig.

Pinnen

Sinds kort kunnen klanten van de bank ook met hun smartphone bij pinautomaten afrekenen. Op dat vlak was de bank overigens tevens niet de eerste, ING was ABN Amro een slag voor. Lees hier meer over de Wallet-app.

0 Reactie(s) op: ABN Amro laat gebruikers inloggen met Touch ID

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.