CES 2017: Panasonic komt met nieuwe camera en slimme oven

© PXimport

CES 2017: Panasonic komt met nieuwe camera en slimme oven

Geplaatst: 4 januari 2017 - 18:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Lub Snoek

Panasonic heeft zich op CES van een culinaire kant laten zien. Het bedrijf toonde een slimme oven die verschillende gerechten tegelijk kan klaarmaken, ook als die elk een andere kooktijd hebben. Er komt ook een nieuwe Lumix-camera.

Beamers

Panasonic is al jaren marktleider op het gebied van beamers en wil deze titel ook de komende jaren behouden. Het Japanse bedrijf verzorgde al de beeldprojecties tijdens de Olympische Spelen in Rio en steeds meer stadiums in de VS hebben schermen van Panasonic.

Mickey Mouse

Een nieuwe samenwerking tussen Panasonic en Disney zal nieuwe attracties in de Disneyparken in de Verenigde Staten voorzien van bijzondere projecties. Panasonic zal in de nabije toekomst een los bedrijf oprichten in de Verenigde Staten, die zich specifiek zal richten op de entertainmentindustrie.

Infotainment in auto's

In samenwerking met Qualcomm en Google, heeft Panasonic een nieuw infotainment-systeem ontworpen voor de auto. Met “Skip Generation” Android IVI kunnen gebruikers het nieuwe systeem volledig personaliseren. Verder toonde Panasonic nog een nieuw concept voor de autonome zelfrijdende auto.

Slimme oven

Panasonic lanceert een alles-in-één oplossing voor op het aanrecht. Met de Countertop Induction Oven kun je met verschillende standen heel eenvoudig allerlei gezonde recepten klaarmaken. Met deze aanvulling op je aanrecht hoef je volgens Panasonic nooit meer 2 uur uit te trekken voor het klaarmaken van een gezonde maaltijd.

Technics

Voor de liefhebbers van analoge audio heeft Panasonic de nieuwe standaard voor platenspelers gelanceerd. Onder hun merknaam Technics toonde het Japanse bedrijf een nieuwe platenspeler, staande speakers en versterker met veel aansluitmogelijkheden.

Lumix GH5

Panasonic heeft ook hun nieuwe vlaggenschip op het gebied van fotografie een upgrade gegeven. De Lumix GH5 is voorzien van functies die je normaal bij duurdere camera’s terugziet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000