CES 2017: ZTE onthult betaalbare Blade V8 Pro

Door: Randolf Bouwma | 05 januari 2017 01:33

Nieuws

Dankzij de Axon 7 bewees ZTE eerder al een echte prijsvechter te zijn, en met de komst van de Blade V8 Pro wordt die lijn ook in 2017 doorgetrokken. Het is geen betere smartphone dan zijn voorganger, maar juist een goedkopere.

Want waar de Axon 7 een high-end toestel is voor een relatief lage prijs (vergelijkbaar met OnePlus), is de Blade V8 Pro juist een telefoon in het middensegment. De prijs valt daardoor ook de helft goedkoper uit.

Zo is er gekozen voor een Snapdragon 625 processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte in een 5,5 inch-telefoon, met een full hd-scherm. Er is plaats voor twee sim-kaarten, of een micro-sd-kaartje. Een forse 3140 mAh-accu maakt er deel van uit, als ook een vingerafdrukscanner.

Focus op camera

Opvallend voor de prijs is met name de integratie van twee 13 megapixel camera's aan de achterzijde, die samen betere foto's en speelse effecten mogelijk maken. Dubbele camera's zien we telkens vaker in smartphones, maar zijn vaak nog weggelegd voor duurdere modellen.

ZTE verkoopt de Blade V8 Pro voor 229,98 dollar. Of de telefoon ook naar Nederland komt en voor welke prijs, is momenteel nog niet bekend.

0 Reactie(s) op: CES 2017: ZTE onthult betaalbare Blade V8 Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.