CES 2018: Samsung Galaxy S9 wordt in februari gelanceerd

© PXimport

CES 2018: Samsung Galaxy S9 wordt in februari gelanceerd

Geplaatst: 11 januari 2018 - 09:20

Aangepast: 13 december 2023 - 15:28

Mark Gamble

Tijdens CES in Las Vegas heeft Samsung wat kleine details verteld over de nieuwe Galaxy S9-smartphone.

Hoewel het bedrijf de telefoon zelf niet kon demonstreren tijdens CES in Las Vegas, heeft Samsung al wel wat details verteld over de nieuwe Galaxy S9. De telefoon zal in ieder geval gelanceerd worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, die van 25 februari tot 1 maar zal plaatsvinden.

Later aangekondigd

De verwachting was dat Samsung het nieuwe vlaggenschip al op CES zou gaan aankondigen, maar heeft het nu alsnog uitgesteld. Wat we in ieder geval al wel weten over de S9 is dat hij zal worden voorzien van 512GB opslag, en dat versie 2.0 van de virtuele assistent Bixby in de nieuwe telefoon zal worden toegepast. Ook krijgt de telefoon een nieuwe interface in de vorm van UX.

Tijdens het Mobile World Congress houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van smartphones en tablets.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000