IFA 2016: Acer introduceert Predator 21X met curved scherm

Door: Chwhynny Overbeeke | 31 augustus 2016 10:10

Nieuws

Acer heeft op IFA 2016 onthuld dat hun nieuwe Predator 21X gaming laptop een gebogen scherm krijgt. Verwacht wordt dat de opvallende Predator vanaf eind dit jaar verkrijgbaar is.

De nieuwe Acer Predator 21X gaming laptop is de eerste laptop ter wereld met een gebogen scherm. Dat claimt Acer tijdens een persconferentie op de IFA-beurs in Berlijn.

De 21X is een 21inch laptop met de nieuwste generatie Intel Core-processor en een nieuw koelsysteem met vijf ventilatoren. Deze ventilatoren kun je overigens tijdens het gamen zien zitten in de 21X vanwege de glazen bovenkant.

De laptop heeft daarnaast twee GTX 1080-kaarten aan boord, en een trackpad dat omgekeerd kan worden zodat je een numpad te zien krijgt. Ook is er een paneel aawezig dat geopend kan worden om snel je apparaat te upgraden met nieuwe hardware.

Het 21inch gebogen scherm bevat een nieuwe eye-tracking technologie, waarmee de gebruiker een nieuwe vorm van input kan geven. Zo kun je bijvoorbeeld met je ogen aangeven waarop je wilt schieten in plaats van de muis te hoeven gebruiken. Als je een bepaalde kant op kijkt kan de camerapositie automatisch worden aangepast zodat je rond kunt kijken zonder dat je de camera los moet bedienen. En als je ogen zich aanpassen aan een lichte of donkere omgeving, kan dit meteen ook in de weergave van het spel dat je aan het spelen bent worden aangepast.

De Acer Predator 21X kan eind 2016 besteld worden. Over een prijs is op het moment van schrijven nog niets bekend.

0 Reactie(s) op: IFA 2016: Acer introduceert Predator 21X met curved scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.