IFA 2017: De aftermovie

Door: Daan Doedens | 08 september 2017 14:00

IFA 2017: de aftermovie
Nieuws

Het zal je niet ontgaan zijn: Computer!Totaal was vorige week op technologiebeurs IFA 2017 in Berlijn. Van monster-gaming-pc’s tot gloednieuwe smartphones, van robots tot wasmachines en van leuke gadgets tot toppers van de grote merken, alles was aanwezig.

Wil je alles nog eens rustig terugkijken? In de video hieronder hebben we de gaafste IFA-gadgets nog eens voor je op een rijtje gezet. Dit is IFA 2017: De aftermovie.

1 Reactie(s) op: IFA 2017: De aftermovie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 14 juli 2018 19:16 herbal
    Een must om te lezen mem die haar penis wil vergroten, sinds ik getrouwd ben mijn vrouw heeft geklaagd dat ik een hele kleine lul heb, ze zegt altijd dat ik niet lang in seks blijf en ook een kleine lul heb, daarom zoek ik online ik zag een post van een man die dr Sacre bedankte omdat hij hem hielp om de penis te vergroten van 4 inch naar 8 inch dat Dr sacre kruidengeneesmiddelen hem heeft geholpen, dus ik heb contact opgenomen met de Dr. op whatsapp zodat we praten, dus hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed wat hij me vroeg na een paar dagen kreeg ik de kruidengeneesmiddelen, ik begon de drugs te nemen gedurende 7 dagen voordat ik wist dat mijn penis 5 inches was nu 9 inches, en nu wanneer ik vrijgeef met mijn vrouw, geniet ze van het geslacht dat ze nu is hou meer van en geef om mij, dus als je ook nodig hebt, help hem dan via e-mail Sacretempleofpower@gmail.com of bel of WhatsApp: +2348159768201

    De heer Bastiaan Vincent uit Nederland
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.