Meerdere foto's en video's in een post op Instagram

Door: lub-snoek | 23 februari 2017 10:09

Nieuws

Vanaf nu kunnen gebruikers meerdere foto's tegelijk op Instagram plaatsen. Deze worden verzameld in een mini-galerij waar de gebruiker doorheen kan swipen. Adverteerders hadden deze functie al jaren tot hun beschikking.

Galerij

Dat laat het sociale netwerk weten in een blog post. Het idee achter de functie is dat gebruikers niet langer één foto of video hoeven te kiezen om een herinnering te plaatsen. Nu kan er een galerij worden geplaatst met foto's en video's van die herinnering. Een post kan nu 10 foto's of video's bevatten waar kijkers doorheen kunnen swipen. Lees ook: Zo stuur je verdwijnende foto's in Instagram.

Het icoon om meerdere foto's of video's te plaatsen bevindt zich op de plaats waar eerst het icoon voor de Instagram-app Layout zat. Na het drukken op de knop kunnen meerdere foto's en video's worden geselecteerd.

Gebruikers kunnen elke foto of video individueel bewerken met elk hun eigen filter en instellingen. Wel krijgt de post als geheel één omschrijving en locatie. Gebruikers kunnen ook alleen reageren op de hele galerij en niet één specifieke foto of video uit de post. De like geldt ook voor de hele galerij.

0 Reactie(s) op: Meerdere foto's en video's in een post op Instagram

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.