Microsoft HoloLens vanaf maandag verkrijgbaar in Nederland

© PXimport

Microsoft HoloLens vanaf maandag verkrijgbaar in Nederland

Geplaatst: 1 december 2017 - 15:33

Aangepast: 13 december 2023 - 15:34

Mark Gamble

De Mixed Reality-bril HoloLens is vanaf maandag beschikbaar in Nederland. Dat heeft Microsoft vandaag bekend gemaakt. De bril komt in een commerciële- en ontwikkelversie in ons en 29 andere landen op de markt.

Met de Microsoft HoloLens is het mogelijk om virtual reality-omgevingen te bekijken en kunnen ontwikkelaars toepassingen maken waarmee virtuele ruimtes zijn na te bootsen. De HoloLens kan voor consumenten worden gebruikt om binnen Windows 10 Fall Creators Update het besturingssysteem virtueel te 'bewandelen' met de Mixed Reality Portal.

Twee versies

Vanaf maandag kun je in de Windows Store en bij de resellers Econocom en Bechtle de bril aanschaffen. Er komen twee versies beschikbaar: de Development Edition (€ 3299) en de Commercial Suite (€ 5489). De ontwikkelaarsversie omvat de bril plus tal van tools voor het ontwikkelen van speciale 3D- of Mixed Reality-apps waar de bril kan worden toegepast. Bij de Commercial Suite zitten die tools ook, maar krijg je er ook zakelijke functies voor extra beveiliging bij, apparaatbeheer en extra garantie en ondersteuning. Met de komst van de 29 extra landen is de HoloLens nu in 39 landen wereldwijd beschikbaar.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000