MSI bouwt Core i9 in nieuwste gaming-laptop

© PXimport

MSI bouwt Core i9 in nieuwste gaming-laptop

Geplaatst: 3 april 2018 - 10:43

Aangepast: 14 december 2022 - 11:33

Daan Doedens

Pc-bouwer MSI heeft een nieuwe generatie high-end laptops aangekondigd. Meest in het oog springt de GT75 Titan, die gebruikmaakt van een Intel Core i9-processor. Ook de andere modellen draaien op chips van de achtste generatie.

MSI GT75 Titan

De laptops van MSI zijn bedoeld voor gaming, en dat blijkt ook wel uit de specificaties. De GT75 Titan mag zich de eerste gaminglaptop met een overgeklokte 8th-gen Core i9-processor noemen, de nieuwe chip die we voor het eerst zagen in een gaming pc op de IFA-beurs. De meest tot de verbeelding sprekende set-up heeft verder een Nvidia GeForce GTX 1080-videokaart, tot 64GB werkgeheugen en een dubbele ssd.

Media has no description

© PXimport

En nog meer

Ook bij de rest van de (vernieuwde) line-up kun je kiezen voor een Intel-processor uit de achtste en nieuwste generatie, al moet je het dan doen met maximaal een Core i7. Afhankelijk van het type draaien die op een GeForce 1060, 1070 of 1080. Ook andere gaming-laptops van MSI krijgen een upgrade met de nieuwe Intel-chips.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000