MSI kondigt nieuwe gamelaptops aan

© PXimport

MSI kondigt nieuwe gamelaptops aan

Geplaatst: 7 januari 2019 - 20:01

Aangepast: 14 december 2022 - 13:34

Justin Doornekamp

Pc-bouwer MSI heeft een nieuwe generatie high-end laptops aangekondigd. Meest in het oog springt de GS75 Stealth, die gebruikmaakt van de nieuwe GeForce RTX 2080 grafische kaart en tegelijk erg compact is.

MSI GS75 Stealth

De laptops van MSI zijn bedoeld voor gaming en dat blijkt ook wel uit de specificaties. Vooral door de nieuwe Nvidia GeForce RTX 2080- videokaart is de GS75 Stealth in staat om een realistische game-ervaring te bieden met sterk verbeterde graphics, waardoor onder meer lichteffecten en weerspiegelingen beter tot uiting komen. Bovendien is de laptop vrij dun en weegt de GS75 slechts 2,2 kg. MSI speelt hiermee naar eigen zeggen in op ‘on-the-go gaming’, oftewel de mogelijkheid om je laptop gemakkelijk mee te nemen en overal je favoriete games te spelen. Een zware, lompe gamelaptop is al lang niet meer nodig, aldus MSI. 

Media has no description

© PXimport

Toch komt er wel een nieuw model van de GT Titan, die met 4,6 kg een stuk zwaarder is dan de Stealth, maar wel een overgeklokte 8th-gen Core i9-processor, de nieuwste RTX-videokaart en een dubbele ssd ingebouwd heeft. Bovendien is de Cooler Boost Titan-technologie verbeterd, om de temperatuur van de laptop beter onder controle te houden bij intense gamesessies.

Verder kregen ook de Raider-modellen van MSI een update.

Nieuwe werklaptop

MSI kondigde ook de PS63 Modern aan, die zich in tegenstelling tot veel andere modellen van de pc-bouwer niet specifiek voor gaming bedoeld is, maar zich eerder richt op zakelijk gebruik. Dat valt aan alles terug te zien: de laptop is erg licht en dun, heeft een batterijduur van zestien uur en biedt door middel van de Qualcomm Quick Charge 3.0 bovendien de mogelijkheid om je smartphone snel op te laden. Ook hoef je niet een zware poweradapter mee te zeulen en is de PS63 stil in het gebruik.

De PS63 Modern is verder voorzien van een 8th-gen i7 processor en een Nvidia GeForse GTX 1050-videokaart.

MSI kondigt nieuwe gamelaptops aan-15082296

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000