MWC 2018: Moto G6 Plus komt in meerdere kleuren

© PXimport

MWC 2018: Moto G6 Plus komt in meerdere kleuren

Geplaatst: 23 februari 2018 - 09:36

Aangepast: 24 november 2022 - 13:01

Remmelt Mastebroek

Motorola brengt elk jaar weer telefoons uit, telefoons die voor het grootste deel ook goed zijn. Vorig jaar trok de Moto X4 veel aandacht met zijn betaalbare prijs en mooie design. Voordat we in 2018 het release-seizoen ingaan, bereidt Motorola zich voor op zijn volgende grote onthulling: de Moto G6-familie. Waarschijnlijk zullen we de Moto G6 volgende week op het MWC zien.

We hebben al wel wat weetjes over de Moto G6-familie gehoord, maar vandaag hebben we nieuwe afbeeldingen en de drie versies van de telefoon gevonden. De Moto G6 zal in drie verschillende vormen komen: de Moto G6, Moto G6 Play en Moto G6 Plus. Volgens bekende Twitteraar Evan Blass zullen die respectievelijk de codenamen Blaine, Ashley en Teller hebben.

Kleuren

Het andere nieuws is dat Android Headlines nieuwe afbeeldingen heeft weten te bemachtigen van de Moto G6 Plus. De afbeeldingen laten de achterkant van de telefoon zien en de verschillende kleuren waarin we ze kunnen kopen. Er is duidelijk te zien dat de G6 is geïnspireerd op zijn voorganger de X4, met een glazen achterkant en dubbele camera. Het lijkt erop dat we witte, zilveren, gouden, donkerblauwe en cyaan kleurenopties zullen krijgen. En net als de Moto X4, is de achterkant van glas en buigt deze langs de zijkanten in het metalen frame.

Het is nog niet bevestigd wanneer deze telefoons worden gelanceerd, maar het is heel goed mogelijk dat ze volgende week hun debuut gaan maken op MWC.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000