Razer introduceert Razer Phone 2

© PXimport

Razer introduceert Razer Phone 2

Geplaatst: 11 oktober 2018 - 10:55

Aangepast: 24 november 2022 - 13:17

Rick Bloemzaad

Razer heeft de Razer Phone 2 onthuld. De gaming-smartphone is de opvolger van de originele Razer Phone, die in 2017 werd uitgebracht.

Net als de eerste Razer Phone heeft de Razer Phone 2 een scherm met een ververssnelheid van 120 Hz. Hiermee kunnen spelers tijdens het spelen sneller reageren op gebeurtenissen die zich in de games afspelen. In onze review van de Razer Phone waren we er al erg enthousiast over.

Het scherm behoudt echter dezelfde grootte als het vorige model met 5,7 inch. Daarnaast heeft het scherm een 16:9-verhouding en een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. De smartphone beschikt verder over de snelste Snapdragon 845-processor, 8GB aan RAM en een accu met een capaciteit van 4.000 mAh.

Helaas ontbreekt nog wel de koptelefoonpoort, waardoor gamers met koptelefoon niet kunnen laden en luisteren tegelijk of de accu extra moeten belasten met bluetooth-audio, dat ook gevoeliger is voor lag.

Ook is de achterkant van de telefoon nu van glas, wat het nu mogelijk maakt om het draadloos op te laden. Razer voegt verder kleine details toe aan de telefoon, zoals het Razer-logo aan de achterkant dat van kleur kan veranderen. Deze kleuren kunnen door de gebruiker zelf worden ingesteld.

De nieuwe telefoon gaat in de VS voor 799 dollar over de toonbank. Het is nog niet bekend wanneer de telefoon in Europa uitkomt. Ook is er voor Europa nog geen prijs bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000