Samsung presenteert Galaxy Tab S3 op MWC

Door: lub-snoek | 31 januari 2017 13:03

Nieuws

Samsung zal volgende maand een nieuwe Galaxy Tab presenteren tijdens de MWC.

Normaal gesproken presenteert Samsung tijdens de jaarlijkse MWC hun nieuwe Galaxy smartphone. De Galaxy S8 is echter uitgesteld tot april, waardoor de nieuwe Galaxy Tab volgens de website Naver het belangrijkste product zal zijn van Samsung tijdens de beurs in Barcelona. Lees ook: Dit is de Galaxy S8.

De tablet krijgt een schermgrootte van 9,6inch, met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Hiermee krijgt de Galaxy Tab S3 meer ppi dan zijn voorganger; de Galaxy Tab S2 had dezelfde resolutie, maar ook een groter scherm.

Vorig jaar tijdens MWC presenteerde Samsung de Galaxy S7.

Snapdragon

De nieuwe tablet van Samsung krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 820 met 4GB aan werkgeheugen. De camera aan de voorkant telt 12 megapixels, terwijl de selfie-camera 5 megapixel krijgt. Hiermee krijgt de tablet van Samsung dezelfde camera als de Galaxy S7. De Galaxy Tab S3 wordt geleverd met Android Nougat en zal iets dunner zijn dan zijn voorganger.

Volgens Naver gaat de tablet in Zuid-Korea minstens 700.000 won gaan kosten. Omgerekend is dit zo'n 560 euro. Als dit gerucht klopt, wordt de Galaxy Tab S3 iets duurder dan zijn voorganger. De Galaxy Tab S2 lag in de winkel voor 499 euro.

0 Reactie(s) op: Samsung presenteert Galaxy Tab S3 op MWC

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.