Smartwatches van Hugo Boss en Ferrari nu te koop

© PXimport

Smartwatches van Hugo Boss en Ferrari nu te koop

Geplaatst: 8 december 2016 - 10:45

Aangepast: 24 november 2022 - 12:17

Lub Snoek

Ze waren al eerder aangekondigd, maar nu zijn ze toch echt te koop in Nederland: de smartwatches van Hugo Boss. In samenwerking met Hugo Boss en Ferrari heeft HP een aantal stijlvolle smartwatches ontwikkeld.

Analoog

De smartwatches van Hugo Boss zijn beschikbaar in twee kleuren; roestvrij staal en roségoud. De roestvrijstalen smartwatch heeft een zwarte leren band, terwijl de roségouden smartwatch een bruine leren band heeft. Beide hebben een analoge wijzerplaat met 3 wijzers. Lees ook: Review ASUS Zenwatch 3.

Dankzij de analoge wijzerplaat kun je het horloge ook gewoon gebruiken als deze leeg is. Hoewel je dan geen notificaties meer krijgt, kun je nog wel gewoon de tijd aflezen.

Ferrari

Naast Hugo Boss heeft HP ook een Ferrari-smartwatch op de markt gebracht. Deze heeft dezelfde specificaties als de Hugo Boss-smartwatches, al is deze maar in één kleur beschikbaar.

Media has no description

© PXimport

Alle horloges zijn voorzien van 3 ATM waterdichtheid. Dit betekent dat de smartwatches van HP een waterdruk aankunnen van 3 bar, oftewel een diepte van 30 meter.

Met 3 ATM kun je niet zwemmen of douchen met het horloge, maar is deze wel spatwaterbestendig.

De smartwatches van Hugo Boss en Ferrarizijn ontwikkeld door HP en zijn nu te koop in Nederland. Het roestvrijstalen horloge van Hugo Boss kost 399 euro, de roségouden variant kost 448,99 euro. Voor de Ferrari-smartwatch betaal je 325,01 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten