Spotify publiceert toplijstjes en stuurt speciale mail

Door: Lub Snoek Lub Snoek | 12 december 2016 16:17

Nieuws

Ook dit jaar heeft Spotify een overzicht gemaakt van de best scorende muziek van 2016. Daarnaast krijgt iedereen een mailtje met zijn persoonlijke overzicht en een link naar een afspeellijst van zijn of haar meest beluisterde nummers.

Geen website

Waar Spotify vorig jaar een persoonlijke webpagina publiceerde met al je statistieken, moeten gebruikers van Spotify het dit jaar doen met een mail. In deze mail staat het totaal aantal beluisterde minuten, hoeveel verschillende artiesten je hebt beluisterd en hoeveel unieke nummers je hebt beluisterd. Lees ook: 20 tips om alles uit Spotify te halen.

Daarnaast zie je welke 3 nummers je dit jaar het meest hebt beluisterd en welke 5 artiesten je hebt meest hebt beluisterd. Tot slot komt je favoriete genre aan bod, en welke dagen van de week je het meest naar muziek hebt geluisterd.

Top

Het lijkt erop dat je de statistieken alleen per mail kan zien. Als je je hebt uitgeschreven voor mails van Spotify, ziet het er niet naar uit dat je de statistieken kan zien. Gelukkig kan wel iedereen zijn of haar toplijst bekijken. In Spotify is er bij 'Genres en stemmingen' een nieuwe categorie verschenen genaamd 2016 Flashback.

Hier kun je je persoonlijke toplijst beluisteren en andere topnummers- en artiesten van 2016. Naast artiesten en nummers heeft Spotify ook afspeellijsten gemaakt van bijvoorbeeld de beste popgroepen en beste Breakup Songs van het afgelopen jaar.

0 Reactie(s) op: Spotify publiceert toplijstjes en stuurt speciale mail

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.