Tech Awards Hotlist: Het beste van IFA 2017

© PXimport

Tech Awards Hotlist: Het beste van IFA 2017

Geplaatst: 5 september 2017 - 06:58

Aangepast: 14 december 2022 - 14:20

Niels van der Galiën

Tijdens twee dagen Berlijn zagen we meer gadgets dan je in een mensenleven zou kunnen testen. Om het voor jou (en onszelf) een beetje overzichtelijk te houden, hebben we de écht coole of vernieuwende producten voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor het beste van IFA 2017!

LG V30

De nieuwste smartphone van LG laat het experimentele dat we gewend zijn van v-serie wat los en kan met zijn hardware zeker de strijd aan met toestellen van Samsung. Het 6inch-oled-scherm van de V30 is simpelweg prachtig en wat betreft de groothoeklens heeft LG goed werk geleverd.

Release: najaar 2017
Prijs: Onbekend

SanDisk 400GB microsd-kaart

Tijdens IFA 2017 mochten wij heel even de nieuwe micro-sd-kaart van SanDisk vasthouden: 400 gigabyte balancerend op je vingertop. Heel cool! De opslagcapaciteit van dit kaartje is een flinke vooruitgang van de 256 gigabyte die de grootste micro-sd-kaarten tot voorkort hadden.

Release: binnenkort beschikbaar
Prijs: 250 euro

het beste van IFA - SanDisk 400GB microsd-kaart

© PXimport

Beyerdynamic Aventho

Deze nieuwe koptelefoon van Beyerdynamic stemt, na een korte gehoortest, het geluidsbeeld af op het gehoor van de luisteraar. Wat ons betreft een fantastische uitvinding: we kunnen nu ook gewoon op latere leeftijd nog audiofiel blijven!

Release: oktober 2017
Prijs: 450 euro

Media has no description

© PXimport

DJI Mavic Pro Platinum

We kenden natuurlijk al de Mavic Pro van DJI, die krijgt nu een Platinum-versie. De Mavic Pro Platinum heeft een langere vliegtijd en is superstil vergeleken met z’n voorganger. Verder heeft de drone een 4K-camera die, mede dankzij de beeldstabilisatie, uitstekende filmpjes schiet.

Release: Al te pre-orderen. Leverbaar (ergens in) september 2017.
Prijs: 1.299 euro

Media has no description

© PXimport

Panasonic SC-GA10

Tijdens IFA was Panasonic de eerste producent (na Google) die een slimme speaker met Google-Assistant aankondigde. Later kwamen ook JBL, Sony en Onkyo met een Google Assistant-speaker.
Release: Onbekend. Wordt in de winter 2017/2018 verwacht.
Prijs: Onbekend

Media has no description

© PXimport

Sony WF1000x

Sony brengt als eerste draadloze in-ear oordopjes op de markt met adaptieve noise cancelling. De geluidsonderdrukking kent drie standen. Je kunt geluid van buiten volledig uitschakelen, een beetje laten doorkomen of juist versterken. In die laatste modus wordt er geen muziek afgespeeld, worden achtergrondgeluiden onderdrukt en stemmen juist versterkt.

Release: september 2017
Prijs: 220 euro

Media has no description

© PXimport

Sony XZ1 Compact

Tijdens IFA 2017 lanceerde Sony een aantal toestellen. Wat ons betreft allemaal interessant, maar ons oog viel vooral op de XZ1 Compact. Dit omdat de Compact relatief – je raadt het niet – compact is en toch over hele fijne hardware beschikt.

Release: september 2017
Prijs: 599 euro

Media has no description

© PXimport

Hyperdrive 11 ports Ultimate usb-c hub

Heb je een nieuwe, dunne laptop met net iets te weinig aansluitingen? Dan biedt deze usb hub uitkomst: via je usb-c-poort voeg je zo een partijtje poorten toe. De hub van Hyperdrive heeft onder meer: een (micro)sd-kaartlezer, meerdere usb-3 poorten en een extra usb-c-aansluiting. met 11 poorten is het de grootste usb-c-hub die er te krijgen is.

Release: inmiddels (exclusief) verkrijgbaar
Prijs: 150 euro

Media has no description

© PXimport

Garmin Vívoactive 3

De vívoactive is veruit de meeste complete wearable van Garmin. De smartwatch beschikt over een eigen gps-chip, stappenteller, slaaptracker en nog veel meer. Bovendien is het ook gewoon een heel fraai klokje.

Release: vierde kwartaal 2017
Prijs: 330 euro

Media has no description

© PXimport

Acer Predator Orion 9000

Deze nieuwe game-pc van Acer is de eerste kant-en-klare computer die met een i9-processor wordt geleverd. Je kunt tot vier grafische kaarten in dit monster stoppen. Verder ziet deze machine er dankzij de verlichting en doorzichtige zijkant ook nog eens prachtig uit!

Release: eind 2017 / begin 2018
Prijs: 2500 – 5000 euro afhankelijk van configuratie.

Fossil Q Commuter

Fossils nieuwe hybride-serie bestaat uit mooie, echte (lees: analoge) horloge met slimme functionaliteit. Wij van de redactie zijn fan: je krijgt het beste van beide werelden. In dezelfde serie verschijnen ook horloge van heel veel andere fabrikanten, waaronder: Michael Kors, Emporio Armani en Skagen.

Release: 25 september
Prijs: 179 euro

Media has no description

© PXimport

Click and Grow Smart Garden 9

Je eigen groenten kweken is helemaal hip and happening. Helaas heeft niet iedereen de ruimte en/of tijd voor een moestuin. Dit slimme tuintje van Click and Grow regelt de watervoorziening en het licht van jouw plantjes volautomatisch. Zelf hoef je alleen af en toe het waterreservoir bij te vullen.

Release: reeds beschikbaar
Prijs: 200 euro

Samsung 49” CHG90 QLED Gaming Monitor

Deze nieuwe monitor van Samsung is naar ons weten de grootste curved monitor die er is. Het scherm heeft een schermresolutie van 3840 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 32:9. In feite krijg je dus twee normale (16:9) full-hd-beeldschermen in één. Oké, we geven toe dat die laatste optie een stuk goedkoper is, maar veel leuker is het natuurlijk om de CHG60 wél te kopen.

Release: Reeds beschikbaar.
Prijs: 1.499,– euro

Tech Awards Hotlist: Het beste van IFA 2017-15082296

© CIDimport

Netgear Nighthawk X6S EX8000

Deze wifi-extender van Netgear is het beste vriendje van je Nighthawk-router. Voor de meeste huizen zal deze extender genoeg zijn en hij is flink goedkoper dan een aparte mesh-wifi-set.

Release: binnenkort
Prijs: ongeveer 200 euro

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000