Twee nieuwe fitnesstrackers voor Fitbit

Door: Daan Doedens | 29 augustus 2016 17:12

Nieuws

Fitbit heeft voorafgaand aan de IFA-beurs in Berlijn twee nieuwe fitnesstrackers aangekondigd. De Charge 2 en Flex 2 zijn de opvolgers van hun eerste generatie naamgenoten en hebben een nieuw uiterlijk gekregen, maar vooral veel nieuwe functies.

Fitbit Charge 2

De Charge 2 is een update van de eerste Charge, de meestverkochte wearable van Fitbit. De tracker heeft een make-over gehad met een groter display en bandjes die je kunt verwisselen. Maar ook aan de binnenkant is genoeg veranderd. Lees ook: Fitbit Blaze - kruising tussen smartwatch en fitnessarmband.

Zo is de hartslagmeting verbeterd door een nieuwe techniek genaamd PurePulse toe te passen. Ook zijn er nieuwe tools toegevoegd die je fitness- en gezondheidsgegevens beter bijhouden.

Fitbit Flex 2

De Flex 2 is de opvolger van de eerste Flex, en heeft een duidelijke verbetering gehad: de armband is namelijk volledig waterdicht, zodat hij ook voor zwemfanaten een interessante optie wordt. De Flex 2 is klein en smal, heeft verwisselbare bandjes en heeft een nieuwe serie trainingsfuncties, die de hele dag door bijhouden wat je doet en je waar nodig aansporen wat extra gas te geven.

Prijs en beschikbaarheid

De Fitbit Charge 2 gaat € 159,95 kosten, waarbij je vanaf dertig euro nog losse bandjes kunt bijbestellen. De Flex 2 gaat voor € 99,95 over de toonbank. Beide fitnesstrackers kun je vanaf nu in de pre-order bestellen. In het najaar worden ze dan geleverd.

We hopen dat we de Fitbit-devices even kunnen uitproberen op de IFA-beurs in Berlijn. Die gaat later deze week van start, en Computer!Totaal is er natuurlijk bij. Alle artikelen over IFA 2016 verzamelen we in dit dossier. Houd de website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de gaafste gadgets!

0 Reactie(s) op: Twee nieuwe fitnesstrackers voor Fitbit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.