Video uitgelekt van smartphone HTC Vive

Door: lub-snoek | 09 januari 2017 15:59

Nieuws

Op internet is een gelekte promotievideo verschenen waarin HTC zijn nieuwste smartphone aankondigt, de HTC Vive. De telefoon deelt de naam met de Virtual Reality-bril van de techgigant.

Evleaks

Techredacteur Evan Blass plaatste de video op een Twitter-account dat gericht is op uitgelekt materiaal; Evleaks. Android Authority liet weten dat de video in juni 2016 ook al was geplaatst, maar sindsdien onopgemerkt is gebleven. Lees ook: Changhong presenteert smartphone met moleculair scanner.

HTC heeft de telefoon nog niet officieel aangekondigd. Wel staat er een evenement gepland voor 12 januari, waar de smartphone waarschijnlijk wordt getoond.

Persoonlijk

Hoewel de naam doet vermoeden dat de telefoon op VR gericht zal zijn, is HTC in de video meer gericht op het personaliseren van smartphones. Met behulp van verschillende hoesjes en kleuren kunnen gebruikers de telefoon volledig aanpassen.

Bediening

HTC wil niet alleen innoveren als het op de buitenkant aankomt, het bedrijf wil ook innoveren als het op bediening aankomt. In een video van Shaun Saperstein zien we een HTC-telefoon die bediend wordt door op de zijkant van de telefoon te tikken. Zo kan de gebruiker een app starten zonder het scherm aan te raken.

We zullen moeten wachten tot 12 januari om erachter te komen of de nieuwe smartphones van HTC de functie uit de video ook daadwerkelijk krijgen.

0 Reactie(s) op: Video uitgelekt van smartphone HTC Vive

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.