'Galaxy S III krijgt quadcore cpu en 4,8 inch hd-scherm'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 28 februari 2012 09:01

Nieuws

De Galaxy S III van Samsung krijgt een 1,5 GHz quadcore-processor en een 4,8 inch-beeldscherm met een full hd-resolutie. Dat claimt website BGR uit betrouwbare bron te hebben vernomen.

Naast de snelle Exynos-processor met vier kernen zou het grote full hd-beeldscherm (1920 x 1080 pixels) de grote trekpleister van Samsungs nieuwe vlaggenschip moeten worden. Opvallend is verder vooral dat de bron over een behuizing spreekt die deels uit keramiek bestaat.

Touchwiz

De Galaxy S III zou daarbij over een 8 megapixel camera gaan beschikken en een front-facing camera van 2 megapixel krijgen. Het besturingssysteem is uiteraard Android 4.0 met daar overheen Samsungs eigen Touchwiz-interface. Net als veel andere high end-smartphones zal ook de S III het snelle 4G (LTE)-netwerk ondersteunen.

Samsung zelf heeft tot op heden nog geen details over de opvolger van de Galaxy S II prijsgegeven. Wel liet de fabrikant onlangs weten dat de telefoon tijdens een speciaal evenement uit de doeken gedaan zal worden. Verwacht wordt dat Samsung de smartphone wereldwijd gelijktijdig wil gaan lanceren.

0 Reactie(s) op: 'Galaxy S III krijgt quadcore cpu en 4,8 inch hd-scherm'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.