© PXimport

'Geruchten Galaxy S III onjuist'

Geplaatst: 19 april 2012 - 05:41

Aangepast: 16 november 2022 - 10:19

Elmar Rekers

De sterke geruchten die er over de nieuwe Galaxy S III rondgaan zijn vrijwel allemaal onjuist. Dat claimen diverse bronnen van website The Verge. Zo zou onder meer de naam van het toestel wel eens anders kunnen uitpakken.

Met enige regelmaat duiken er nieuwe details en afbeeldingen op van de vermeende opvolger van de Galaxy S II. Toch menen bronnen van The Verge dat Samsung veel van de informatie goed geheim weet te houden. Zo zouden alle tot op heden verschenen afbeeldingen niet in de buurt komen van het uiteindelijke ontwerp.

Beveiliging

"Volgens onze bronnen is de beveiliging rond de lancering van de Galaxy S III strakker dan bij welke andere Samsung-lancering ooit", zo schrijft The Verge. Zelfs de naam van de smartphone is nog niet zeker omdat Samsung deze voor de onthulling met geen enkele partner wil delen.

Wel is duidelijk dat Samsung de opvolger van de Galaxy S II op 3 mei zal onthullen tijdens een persbijeenkomst in Londen. Of de geruchten over een quadcore-processor, 4,8 inch-beeldscherm en een behuizing van keramiek kloppen zal dus nog twee weken onduidelijk blijven.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten