'God of War 4 krijgt online co-op'

© PXimport

'God of War 4 krijgt online co-op'

Geplaatst: 2 januari 2012 - 07:42

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Elmar Rekers

God of War IV zal een online co-op modus krijgen waarin gespeeld wordt met zowel Kratos als zijn dode broer Deimos. Dat meldt althans het Britse magazine PSM3 op basis van de welbekende anonieme bron.

Hetzelfde magazine meldde in april vorig jaar dat God of War IV in september 2012 zou gaan verschijnen. Sony zelf heeft echter nog altijd geen vierde deel binnen de serie aangekondigd. "Deze game brengt een dubbele Kratos naar de serie", zegt PSM3 op basis van de bron.

"Geruchten wijzen namelijk sterk op een multiplayer twist in deze game. Een online co-op modus met daarin een (mogelijk) dode Kratos en een (heel erg) dode broer Deimos, die samen het hiernamaals gaan ontvluchten."

God of War III

De laatste grote consolerelease binnen de serie was God of War III, welke in maart 2010 naar de PlayStation 3 kwam. Hoewel dit het einde van een trilogie betekende is het niet geheel ondenkbaar dat Sony met een nieuw deel op de proppen komt. Zo wees vorig jaar ook al een openstaande vacature bij Sony's Santa Monica studio op een mogelijke multiplayer in de nieuwe GoW-game.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten