'Grand Theft Auto V verschijnt in lente 2013'

Door: Elmar Rekers | 29 oktober 2012 10:35

Nieuws

Grand Theft Auto V komt in de lente van 2013 naar de Xbox 360 en PlayStation 3. Dat blijkt althans uit foto's van uitgelekt promotiemateriaal. Uitgever en ontwikkelaar Rockstar heeft nog geen reactie gegeven.

Geruchten over een lancering in het voorjaar van 2013 gaan al rond sinds GTA V in november 2011 werd aangekondigd. "Lente 2013", staat er op de poster te lezen, dit onder de oproep om een pre-order op de game te plaatsen.

Op de poster staan verder de logo's van de Xbox 360 en de PlayStation 3, waaruit duidelijk lijkt te worden dat het spel van Rockstar aanvankelijk naar deze consoles zal komen. Een versie voor Nintendo's nieuwe Wii U lijkt dus niet in aantocht te zijn.

Release GTA V

Rockstar zelf heeft nog altijd niets prijsgegeven over de release van Grand Theft Auto V. Wel liet de spellenmaker in februari weten dat het 'enkele maanden' zou duren voordat er überhaupt meer details over de game zouden worden vrijgegeven. Veel analisten voorspelden al dat, mede door de terughoudendheid van Rockstar, GTA V pas in 2013 zal verschijnen.

[youtube]QkkoHAzjnUs[/youtube]

0 Reactie(s) op: 'Grand Theft Auto V verschijnt in lente 2013'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.